• הוסף לסימניות
עשיתי 2 הזמנות ב"נקסט" ובכוונה תחילה חילקתי את ההזמנה ל-2 כדי שלא אתחייב במסים.
חבילה אחת ע"ס 216 ש"ח, והשניה ע"ס 244 ש"ח.
קיבלתי הודעה לגבי אחת החבילות שהגיעה ונמצאת בסניף הדואר, וצוין על הטופס שהחבילה חייבת במסים בסך 83 ש"ח.
למה ומדוע? מה עושים?
אנא עזרתכם!!!

• הוסף לסימניות
כמה זמן חיכית בין הזמנה להזמנה? אמרו לי שצריך לחכות כמה ימים
קרה לי אותו דבר בדיוק, חילקתי הזמנה ל-2, בהפרש של כמה שעות. קיבלתי אחרי חודש הודעה מהדואר שכללה את 2 ההזמנות! + חיוב מכס 85 ₪
א''א להתפטר מהתשלום, בלעדיו לא תקבלי את החבילה. :(

• הוסף לסימניות
באמת מענין כמה זמן צריך לחכות כאילו כמה זמן זה כמה ימים מספיק 48? או שצריך יותר..
ולעוד שאלה מנקסט איך המידות בנעליים שםביחס לארץ אני רוצה להזמין ומפחדת להיתקע..

• הוסף לסימניות
צריך לחכות יומיים לפחות בין ההזמנות. יש דרך להפטר מהתשלום ע"י שתגשי למחלקת המכס בדואר ותודיעי להם שהזמנת חבילה אחת בשבילך והשניה בשביל חברה. (עצה שקיבלתי מפקידה נחמדה בדואר)

• הוסף לסימניות
תודה נראה לי עדיף לחכות יומים
בקשר לנעליים מישהוא יודע?

• הוסף לסימניות
איפה יושבת פקידת המכס בדואר? בכל סניף דואר?

• הוסף לסימניות
לא חייבים לחכות יומיים
תזמינו משני אימיילים שונים
זה נראה לי כבר מספיק בשביל שלא יאחדו את החבילות

אפשרות נוספת, לדוברי אנגלית-
תעשו רשימה מדויקת של הפריטים שאתם רוצים לקנות ותתקשרו להזמין אותם טלפונית
ותבקשו מהטלפנית שכל חבילה תהיה בנפרד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1354405:
לא חייבים לחכות יומיים
תזמינו משני אימיילים שונים
זה נראה לי כבר מספיק בשביל שלא יאחדו את החבילות

אפשרות נוספת, לדוברי אנגלית-
תעשו רשימה מדויקת של הפריטים שאתם רוצים לקנות ותתקשרו להזמין אותם טלפונית
ותבקשו מהטלפנית שכל חבילה תהיה בנפרד

זה לא נקסט שמאחדים את החבילות, נקסט שולחים כל הזמנה בנפרד, אבל כאשר מגיעות 2 חבילות בו זמנית למכס מאותו שולח לאותו שם / כתובת המכס מאחדים אותם וגובים עליהם מע"מ.

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי בהפרש של כמה דקות 2 חבילות לאותה כתובת ואותו שם, ההבדל היחיד היה הכתובת מייל שדרכה נרשמתי לאתר.
ולא אחדו לי.
נשמע מוזר שזה המכס. כי אם זה המכס מה הקשר שלו למייל שנרשמתי דרכו. אלא שזה נקסט מאחדים וברגע שראו כתובת מייל אחרת לא אחדו.

וארות, אם הדברים לא דחופים לך. אל תקבלי את החבילה ותזמיני שוב.
הם יחזירו לנקסט אותה ותזוכי.

• הוסף לסימניות
זה לא נקסט שמאחדים את החבילות, נקסט שולחים כל הזמנה בנפרד, אבל כאשר מגיעות 2 חבילות בו זמנית למכס מאותו שולח לאותו שם / כתובת המכס מאחדים אותם וגובים עליהם מע"מ.
זה ממש לא המכס שמאחדים את החבילות, קיבלתי 2 הזמנות בשקית אחת! של נקסט....

• הוסף לסימניות
מידיעה:
המכס מאחדים בד"כ ע"פ כל פרט מזהה,
שם, כתובת, 4 ספרות אחרונות של כ.אשראי (!), ואפי' אימייל כשמצויין על החבילה.)

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה עכשיו, זה באשמת נקסט! הגשתי ערעור במכס והוא לא התקבל...
מישהו הצליח לקבל מנקסט החזר על הסכום הזה?

• הוסף לסימניות
זו לא אשמת נקסט, הם כותבים בפירוש שהם מאחדים חב'. אני חושבת שצריך הפרש של בין 2-7 ימים בין הזמנה להזמנה כדי שלא יאחדו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה