נקעה נפשי! נמלים במטבח~~~

• הוסף לסימניות
נמלים קטנטנות במטבחי מתרוצצות, לארונות נכנסות על המאכלים מטפסות.
על השיש, הכיורים, ובתוך התנורים! זוכרות הן את בני דודן הצפרדעים, (שאת נפשם מסרו לפי ציווי האלוקים, בתנורי המצרים נשרפים), ובקפיצת ראש לתוך הקומקום, אל מותן הטפשות צוללות!
אנא עצות!
ללא הדברה בבקשה, וללא חומרים. מחפשת אני לפזר להן מוקשים. אולי מלח מתאים?

• הוסף לסימניות
תבלין ציפורן. לפזר.
אך אין כמו הדברה אחת לשנה!

• הוסף לסימניות
קודם כל החרוזים מיוחדים,
מלח לפי מה שאני יודע, עוזר רק לתולעי מים, לא לנמלים,
לא נראה לי שבלי ריסוס או משהו כזה יעזור
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קינמון דוחה אותם

• הוסף לסימניות
פרסמו פעם בפטנט רשום אבקה מיוחדת נגד נמלים ANT KILLING BAIT שנמכרת באשדוד (הם שולחים בדואר).
פיזרתי לפני כחודש אחרי מכת נמלים ובלע"ה - נעלמו.
למי שיש פטנט רשום ובא לה לבדוק, זה פורסם שם לפני שנה.

• הוסף לסימניות
מניסיון, הקינמון והציפורן לא ממש עוזרים, רק מזיזים את הנמלים כמה סנטימטרים הצידה.
הכי כדאי לבדוק מאיפה הנמלים מגיעות, ואז לרסס בדיוק על החור שממנו הן יוצאות, טיפונת תרסיס ביתי נגד נמלים. ברגע שהפתח עצמו מרוסס (לא צריך בשביל זה לרסס את כל המטבח, וגם לא צריך כמויות גדולות, רק טיפונת) - הנמלים פשוט מפסיקות להיכנס! מחזיק בערך לשנה.

• הוסף לסימניות
אפשר גם לסתום את החורים בפלסטלינה לבנה.
או בצבע אחר לפי המיקום.

• הוסף לסימניות
כפי שאמרו עלייך לעקוב ולמצוא את החור שממנו הם יוצאים אבל אם זה מקום שאת מרטיבה הרבה- שיש, קרמיקה גם ריסוס ביתי לא עוזר.
אם התמזל מזלך וזה מקום יבש (אצלי היה בחיבור בין הקיר לשולחן דלפק) תמרחי טיפת משחת שיניים! זה משמש כחומר סתימה מעולה, ואצלי עבד יופי
מבחינת ריסוס K-500 עובד מעולה, כאמור במקום יבש. (מומלץ לרסס במקום שיכול לשמש להם כפתח מבחוץ כמו אדן החלון ממש על הקיר החיצוני של הבנין או ביציאה לחצר וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1304806:
נמלים קטנטנות במטבחי מתרוצצות, לארונות נכנסות על המאכלים מטפסות.
על השיש, הכיורים, ובתוך התנורים! זוכרות הן את בני דודן הצפרדעים, (שאת נפשם מסרו לפי ציווי האלוקים, בתנורי המצרים נשרפים), ובקפיצת ראש לתוך הקומקום, אל מותן הטפשות צוללות!
אנא עצות!
ללא הדברה בבקשה, וללא חומרים. מחפשת אני לפזר להן מוקשים. אולי מלח מתאים?
משמים רצו להוציא לאור את כישרון הסופרות שלך,
אולי תחשבי להוסיף מקצוע.:D
באמת, נהנתי מהחרוזים, אז הייתי חייב לפרגן.

• הוסף לסימניות
קודם כל- לחפש את מקום היציאה ולסתום וכל המשחות אינן במקום חומר איטום טוב. אם יש לך קצת חוש טכני- אני קניתי לפי המלצת גולן חומר שהוא טוב יותר מסיליקון, נקרא P7, אטמתי היטב את החיבור בין השיש לקרמיקה, מלבד זאת קניתי רובה לאיטום באיזור הריצוף, ואחרי האיטום כשיצאנו לשבת ריססתי K333 שהמליצו עליו מאוד. סגרנו את כל החלונות ונתנו לחומר לעבוד. ב"ה נראה דהן הלכו לחפש מקום אחר.

• הוסף לסימניות
בהמבשר המליצו על 'בוראקס', אבקה שהורגת נמלים. מישהו ניסה?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה לכולם על העצות!
ריסוס לא בא לי. למה? אני לא חושבת שזה יכול לעזור. כי כל הבית מלא ב'חיות מחמד', פרפרים חיפושיות נמלים נדלים עכבישים יתושים וזבובים. ב"ה אין לי בעיה עם זה, ככה זה כשהסביבה ירוקה.
אבל עד שזה מגיע למטבח, לאוכל שלי (ולתוך האוזניים..)
כמו כן, שזה במטבח לא רוצה לרסס. ריסוס ביתי אני שמה על הרצפה, וזה מספיק לי. אבל בשביל לרסס ארונות עם אוכל צריך להערך לזה אחרת.
מי שכתב לסתום את החורים, אין סיכוי. זה לא מגיע מחורים מסויימים. זה פשוט מכל מקום.
לכן אני מחפשת משהו בסגנון של הקינמון והציפורן שאמרו כאן. יש עוד מישהו שזה עזר אצלו? גם נקודתי לפזר כל שבוע זה בסדר.

נכתב ע"י riki aharon;1304850:
פרסמו פעם בפטנט רשום אבקה מיוחדת נגד נמלים ANT KILLING BAIT שנמכרת באשדוד (הם שולחים בדואר).
פיזרתי לפני כחודש אחרי מכת נמלים ובלע"ה - נעלמו.
למי שיש פטנט רשום ובא לה לבדוק, זה פורסם שם לפני שנה.
זו האבקה הירוקה? שוב, אם זה רעל, אני לא רוצה אותו על השיש שלי.
נכתב ע"י ח-מ;1304915:
טופג'ל
שווה כל שקל,
כנ"ל. מה זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;1304928:
מבחינת ריסוס K-500 עובד מעולה, כאמור במקום יבש. (מומלץ לרסס במקום שיכול לשמש להם כפתח מבחוץ כמו אדן החלון ממש על הקיר החיצוני של הבנין או ביציאה לחצר וכו')
על זה לא חשבתי! לרסס מבחוץ. נשמע טוב, תודה.

• הוסף לסימניות
העצה הבדוקה והמנוסה שלי:
להוסיף לחומר ניקוי קצת אקנומיקה פעם בשבוע!
זה עוזר פלאים

• הוסף לסימניות
דבש נמלים

ולא שמים את זה על השיש שמים את זה במקום מוסתר.
אני שמתי את זה על הקיר בין הארונות מטבח למקרר, מקום שאין יד אדם מגעת.

את שמה שתי טיפות, את לא תאמיני כמה יגיעו, הם מוצצות את הדבש ולוקחות אותו איתן לקן שלהן.
שמה הם מחלקות אותו לכל חברותיהן, והחגיגה גדולה.

אחרי כמה שעות, את תראי מלא חללים ועוד ועוד ועוד.
אצלי כשהוזזתי את המקרר, הם עמדו לי שם עומרים עומרים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1305061:
דבש נמלים

ולא שמים את זה על השיש שמים את זה במקום מוסתר.
אני שמתי את זה על הקיר בין הארונות מטבח למקרר, מקום שאין יד אדם מגעת.

את שמה שתי טיפות, את לא תאמיני כמה יגיעו, הם מוצצות את הדבש ולוקחות אותו איתן לקן שלהן.
שמה הם מחלקות אותו לכל חברותיהן, והחגיגה גדולה.

אחרי כמה שעות, את תראי מלא חללים ועוד ועוד ועוד.
אצלי כשהוזזתי את המקרר, הם עמדו לי שם עומרים עומרים...

תודה. איפה משיגים? והאם זה גם מונע מהן לחזור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה