נקראתי לבדיקה במס הכנסה!

• הוסף לסימניות
יש לי עוסק פטור בתחום הגרפיקה שמגלגל לא הרבה כסף.
התקשרו ממס הכנסה וביקשו להביא 10 קבלות אחרונות, דפי עו"ש של 6 חודשים, וחוזה שכירות.
מה אתם אומרים האם זה סתם בדיקה, או שזה חקירה יסודית ולהתכונן למשהו רציני?

• הוסף לסימניות
כדאי לעבר על דפי הבנק ולוודא גם שהקבלות רשומות תקין
בהרבה מהמקרים זו בדיקה סתמית, לא עם מטרה מלחיצה

• הוסף לסימניות
יש כאן אשכולות של חברים שהסבירו כמה פשוט להתנהל לבד ומיותר לשלם לאיש מקצוע .

לא ממליץ לגשת לביקורת גם הפשוטה ביותר ללא בדיקה מול איש מקצוע

• הוסף לסימניות
יש לי עוסק פטור בתחום הגרפיקה שמגלגל לא הרבה כסף.
התקשרו ממס הכנסה וביקשו להביא 10 קבלות אחרונות, דפי עו"ש של 6 חודשים, וחוזה שכירות.
מה אתם אומרים האם זה סתם בדיקה, או שזה חקירה יסודית ולהתכונן למשהו רציני?
1) גם לסתם בדיקה כדאי לבוא מוכנים. לוודא שאין בעו"ש הכנסות שאין להם הסבר ראוי.
2) הייתי בודק עם המשכיר, האם הוא מדווח על עוד נכסים שיש לו, אולי בכלל הוא הסיבה לבדיקה.
3) אני לא יודע אם זה מקובל, אבל אם כן, לבוא יחד עם רו"ח שלך.
4) כתבת שאתה לא מגלגל הרבה כסף, אולי גם זו סיבה לבדיקה. אם אתה משלם שכירות שלא תואמת את גובה ההכנסה שלך, למשל.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
רק איש מקצוע!
שלח אותו עם יפוי כח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה