נראה אותך מועילה לי...

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות אורגנית (עדיפות לקורג) בסכום של בערך 5000 משהו יכולה אולי להמליץ לי מניסיון על משהו?

• הוסף לסימניות
לאיזה צורך, ביתי, חובבני, להופעה?

• הוסף לסימניות
שלחתי לך המלצה מפורטת באישי...

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים יש עוד משהו?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שה-PA 600 יתאים.
אולי YAMAHA PSR s770.
בדגמים הנמוכים עדיף קורג כי יכולות הבניה בו גבוהות, והעדיפות של הימהה מבחינת הצלילים היא בעיקר בדגמים הגבוהים.

• הוסף לסימניות
שמעתי על YAMAHA PSR s770. המון המלצות

• הוסף לסימניות
אוקי..
איך האורגן הזה?

• הוסף לסימניות
כלומר זה עולה יותר מ5000 ש"ח

• הוסף לסימניות
לכאורה אין הבדל משמעותי במיוחד בין 770 ל970, כמו שלא היה הבדל כמעט בין ה700 ל900 (לי יש 900 ונתקלתי ב700. לא היו הבדלים תהומיים)

• הוסף לסימניות
ה970 או 770 קוראים דגימות כמו הקורג 600?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמחלע;2082000:
ה970 או 770 קוראים דגימות כמו הקורג 600?

קוראים דגימות, אבל אי אפשר להקליט בהם דגימות.
וכן pa600

• הוסף לסימניות
לדעתי, בטווח מחיר הזה - רק קורג. אמנם יש צלילים שבימהה יותר טובים, אבל יכולת הבניה בקורג של המקצבים, ושאר הפונקציות הרבה יותר רחבים מהימהה בתקציב הזה.
זו דעתי האישית - לפני שנפתח פה ויכוח אין סופי בין הקורגים לימההים. :)

• הוסף לסימניות
אבל אם זה לצורך לימודי ימהה הרבה יותר ידידותית לסביבה גם בבנית המקצבים (גם אנחנו בדרך לרכוש אותו אחרי שהיינו נעולים תקופה ארוכה על קורג)
ואגב היכן ממליצים לרכוש?
כלי זמר טובים?

• הוסף לסימניות
מומלץ לקנות אצל סאמט? או שיש מי שיוכל להכניס לי דברים טובים יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה