כללי נראה אתכם מצליחים...

• הוסף לסימניות
גם לי היה קשה בהתחלה, בעיקר כי זה לא צמד מילים.
ועכשיו למשימה:
מדריך מפורט איך עושים את זה...

• הוסף לסימניות
אני קראתי "ששמת הלקע".
וכיון שכל האשכול הזה מרגיש כמו איזה ניסוי פסיכולוגי אחד גדול,אני מאד מעוניין לדעת-אם זה שקראתי ששמת הלקע-מה זה אומר עלי?האם אני אדם תוקפני?ידידותי?או אולי מופנם?
אודה לתשובה מממציא החידה,או שמא נאמר מייסד הפסיכוטיפוגרפיה הראשון.
בתודה.
:D

• הוסף לסימניות
upload_2018-3-23_1-30-3.png

• הוסף לסימניות
את האמת שלא כתוב שם כלום.... (סליחה על הבוטות)
אפשר לראות שם אכן אותיות עבריות, ניתן גם לדמיין ולצרף אותם למילים אך לא בהכרח שאכן כתוב שם משהו...
בקיצור זה היה יכול להיות מאוד מוצלח ויפה עם זה היה גם קריא יותר ולא חידתי שכזה.

כל האמור לעיל מתכוון ליצירה בלבד וחלילה לא ליוצר שאפש' שהתכוון בכוונה תחילה לחוד לנו חידה קלה/בלתי ניתנת לפיתרון.
ברור מראש שזו חידה שדרוש מאמץ להגיע לפיתרונה
כמו המשל הידוע, מה הבעיה להבקיע את השער עם כדור, אפשר לבוא בזמן שאין שוער...
אבל כל הענין זה להבקיע בזמן שיש שוער
כמו כן כאן הנמשל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה