נראה אתכן מפציצות!!!!!

• הוסף לסימניות
תפגיזו לי פה תמונות לדף שער לגליון נושא על "ילדות וורודה"
מחכה לתמונות תמונות!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
את רצינית???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריאייטיבית;1613683:
לא!
רוצה שתצלמו לי תמונות !!
צלמות, נראה אתכן מפציצות!!!

תשלמי,
וגם לסטייליסטית שתעביר נכון את האוירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1613684:
את רצינית???

לא מבינה על מה התמיהה?
ביקשתי משהו לא ברור?
אני מחפשת תמונת שער לגליון. שתותיר פיות פעורים ומשתפת אתכם בתחרות!!
קדימה- לעבודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריאייטיבית;1613683:
לא!
רוצה שתצלמו לי תמונות !!
צלמות, נראה אתכן מפציצות!!!

אם אני לא טועה,
זה כתגובה על האשכול שנפתח לבקשת שמות לעסק.
לא כך??:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1613690:
אם אני לא טועה,
זה כתגובה על האשכול שנפתח לבקשת שמות לעסק.
לא כך??:confused:

מה הקשר?
ואגב, התחרות נושאת פרסים
גיליון חינם למי שמפגיזה תמונות מקוריות!

• הוסף לסימניות
אני הולכת לצלם את הבובה הורודה של הבת שלי.
בשביל גיליון חינם..

ועל הדרך, אוכל לעזור לך למצוא בחינם שם קולע לעיתון. (ולעשות לך על הדרך אסטרטגיה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1613701:
אני הולכת לצלם את הבובה הורודה של הבת שלי.
בשביל גיליון חינם..

ועל הדרך, אוכל לעזור לך למצוא בחינם שם קולע לעיתון. (ולעשות לך על הדרך אסטרטגיה)

תודה רבה!!!
אשריכם ישראל!!

• הוסף לסימניות
תכף יפציצו אותך פה

אבל לא בתמונות ;):D:p:)

בהצלחה לך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריאייטיבית;1613660:
תפגיזו לי פה תמונות לדף שער לגליון נושא על "ילדות וורודה"
מחכה לתמונות תמונות!!!!!!!!

האמת שחששתי לשפיותך

• הוסף לסימניות
קריאיטיבית יקרה,
לפי התגובות את כבר בוודאי מבינה כי דבר כזה לא מקובל לבקש בחינם, או בעד תמורה לא מספקת כגון גליון של מגזין.
עדיף לך לשלם על כך, או לחילופין לבקש מסמינריסטית או נערה מתלמדת שתצלם לך תמורת פרסום שמה או משהו.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
לסרוק לך את עולם הילד שלי מכתה ז'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1613710:
קריאיטיבית יקרה,
לפי התגובות את כבר בוודאי מבינה כי דבר כזה לא מקובל לבקש בחינם, או בעד תמורה לא מספקת כגון גליון של מגזין.
עדיף לך לשלם על כך, או לחילופין לבקש מסמינריסטית או נערה מתלמדת שתצלם לך תמורת פרסום שמה או משהו.
בהצלחה רבה!

קצת חסד???? אי אפשר??
קשה לי להכנס לראש שלך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה