כללי נראה כמה חיות תמצאו כאן?

• פותח הנושא צל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קישוט לסוכה-תהנו.
אמנם ירד כבר להדפסה. בעיקרון רציתי לשמוע ביקורת והערות, אך הזמן שהוקצב אזל...

כל המידע-->
חומר:יודפס על שמשונית בעז"ה
גודל:120X50 ס"מ
כמות:3 יחידות. להורי,לי ולאחי.
תוכנות:פוטושופ וזיבראש
עזרה:מכולם כולל פרוגיסטים שמתגייסים למשאלות שונות ומשונות.תודה! לכן אני משתפת.
זמן עבודה: כמו באכילת הקרבן-שני ימים ולילה שביניהם.
וכמובן כל הזכויות שמורות.

אז אפשר להגדיל (רק את הקובץ של pdf) ומומלץ לנחש:
1.מכמה תמונות הורכבה הכרזה?:)
2.כמה חיות/עופות ובהמות וכו' מופיעות בה.

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• כרזה לסוכות לדפוס-גירסה אחרונה באיכות נמוכה.jpg
    KB 279.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מחר בעז"ה אעלה את הקישור לג'מבו מייל עם הקובץ pdf הכבד.

• הוסף לסימניות
יפה מאד מאד
נראה לי 31 בעלי חיים
צדקתי?

• הוסף לסימניות
מקסים, רק המילים ברקע מפריעות לי מאד.

• הוסף לסימניות
33

• הוסף לסימניות
מקסים

יפה מאוד ...
32 נכון

• הוסף לסימניות
אני דווקא אהבתי מאוד את המילים ברקע..

הקפצתי בטעות..............
עמכם הסליחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה