ממתין לפתרוןשלום וברכה
בעקבות האשכול הזה ועוד אשכולות שנפתחו על זה
אשמח לשיתוף פעולה מצדכם,
נראה לי שעליתי על הפתרון לבעיה המוכרת בה אנו רואים רבועים רבועים על גבי הכרום והמחשב.
כל מי שנתקל בתופעה הזו מוזמן לציין לנו.
אולי מכאן תצמח הישועה בעז"ה.
בקרוב אפרסם את הפתרון שגיליתי.
בברכה
גם אני אשמח לפתרון.שלום וברכה
בעקבות האשכול הזה ועוד אשכולות שנפתחו על זה
אשמח לשיתוף פעולה מצדכם,
נראה לי שעליתי על הפתרון לבעיה המוכרת בה אנו רואים רבועים רבועים על גבי הכרום והמחשב.
כל מי שנתקל בתופעה הזו מוזמן לציין לנו.
אולי מכאן תצמח הישועה בעז"ה.
בקרוב אפרסם את הפתרון שגיליתי.
בברכה
אם יהיה לך פיתרון אני מכתיר אותך בזאת לרבן של כל טכנאי המחשבים בארץ ובעולם.
שום דבר, אבל שום דבר לא עזר, כרום כזה וכרום אחר, התקנה כזו וכזו, אבל כאילו כלום רק ריבועים צוחקים מול העינים.
אז בקשה אל תמתח.
לא בשמיים היא
לא נתקלתי אך מאמין שאפשר לא ע"י מאמצים ענקיים
נו..
אני חושב שנכריז בזאת על תחרות טכנאים.
אולי זה ממה שיגרום לחבר'ה פה קצת קנאת סופרים ותבוא הישועה.
נראה לי קצת מניסאן גוק לניסאן פיל....
וואלה לא הבנתי
מה זה קוריאנית???
לכל מי שסובל מזה:
אם אפשר נא לציין איך קרתה התקלה:
1. התקנו פונט/ים.
2. מחקנו או החלפנו פונט/ים.
3. שדרגנו את הווינדוס ועם תום השדרוג קרתה התקלה (לא הוספנו כלום מעבר לשדרוג).
4. אחר... [פתאום תוך כדי עבודה קרתה התקלה / הפעלנו את התוכנה... וזה קרה]?
תודה רבה!
לכל מי שסובל מזה:
אם אפשר נא לציין איך קרתה התקלה:
1. התקנו פונט/ים.
2. מחקנו או החלפנו פונט/ים.
3. שדרגנו את הווינדוס ועם תום השדרוג קרתה התקלה (לא הוספנו כלום מעבר לשדרוג).
4. אחר... [פתאום תוך כדי עבודה קרתה התקלה / הפעלנו את התוכנה... וזה קרה]?
תודה רבה!
ברגע שהכנסתי את הסטיקאני חושב שמהרגע שהכנסתי את הנטסטיק למחשב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים