עזרה נראה לי שעליתי על זה: למי שרואה רבועים במקום אותיות - במחשב ובכרום נא לציין לנו

• הוסף לסימניות
יש בינינו אהבה אחוה שלום ורעות

כדאי לכם להתיאש....

מוכן לנסות לסדר את זה בתשלום קטן בפרטי למי שיש את הבעיה
שאלה קטנה ברשותך ובאמת לא בקינטור אלא כהתעניינות גרידא:
הפורום הזה נועד לעזרה הדדית, ובין השאר לעזרה בפרנסה.
בכל מקום שיש קשר למקצועך אתה כותב שיש לך פתרון ותמיד זה תמורת תשלום, האם פה ושם אתה גם מקדיש עזרה הדדית חינמית כמו כולנו?
לא שאתה חייב! אבל זה מסקרן לדעת כיצד להתייחס להודעותיך על גבי הפורום.

כי לרוב מציעים פה עזרה הדדית בחינם למעט כשמישהו מציע עבודה ואז נוצר מעין מכרז.

• הוסף לסימניות
שאלה קטנה ברשותך ובאמת לא בקינטור אלא כהתעניינות גרידא:
הפורום הזה נועד לעזרה הדדית, ובין השאר לעזרה בפרנסה.

נכון אמת.
בכל מקום שיש קשר למקצועך אתה כותב שיש לך פתרון ותמיד זה תמורת תשלום, האם פה ושם אתה גם מקדיש עזרה הדדית חינמית כמו כולנו?

אז פה צריך קצת לעשות סדר.....

איני יודע כמה אתה בפורום אבל מסיבוב קצר בפורום תראו כמה תגובות ועזרה הדדית אני ושאר הטכנאים מעניקים הרבה מזמננו
ואם שאלת אלי אתה מוזמן ללחוץ על הפרופיל גם לראות המלצות וגם לעבור על ההודעות שלי האישיות ותראה שטיפה סטית מהנושא.
שים לב!
3298 הודעות ו952 זה לא ממה שכתבתי על עזרות בתשלום.......

upload_2018-6-8_8-48-50.png

וכאן מגיעים לחלץ שכדאי שתקשיב .....
יסכימו איתי כל הטכנאים המסורים דכאן....

לא שאתה חייב! אבל זה מסקרן לדעת כיצד להתייחס להודעותיך על גבי הפורום.

נוצר שיבוש עצום בכל הנוגע לחסד בציבור......

בל נשכח שכטכנאים שזה המקצוע שלנו כן כן מזה אנחנו מתפרנסים מלתת שירות הוגן וישר לאנשים לא מגניבות אלא מנתינת שירות .....

אז בודאי שאנחנו מגיבים פה ללא שום תמורה וכו וכו

אם לא הסתכלת אתה מוזמן לעשות את זה

https://www.prog.co.il/search/2290473/

רק צריך להבין,....

שיש פתרונות ודברים שזה צריך הרבה ידע ומקצוענות ולא בשני קליקים

תגובתך הנזעמת הגיע לאחר שכתבתי שיש לי פתרון בפרטי

ואמרתי שזה עולה 50 שקלים .....

איני חושב שפתרון מסוג זה צריך להעלות בפומבי מעל האתר מה גם שא"א וד"ל

זה פתרון שישבנו למצוא אותו ניסינו אותו וכו וכו כך שעל שירות והתחברות מרחוק על זה דבר שלוקח קצת זמן זה בסדר גמור לדרוש מחיר כזה.

בקשר לבעיית ריבועים אין לי פתרון מוכח אבל אחרי שמישהו יפנה אלי מאמין שיצטרך זמן בשביל לפתור את זה והנה זה בעיה לא פשוטה ואם זה היה משהו פשוט היינו כותבים ....

אף אחד לא יכול להכריח משהו לעשות חסדים. כן אנחנו ממש לא חייבים.
יש הבדל ענק בין חסד לניצול

איני יודע מה מקצועכם אבל אם לדוגמא הייתם סופרים ואבקש סיפור או מחרוזת או גראמן על חתונה אני בטוח שפה זה היה נשמע ממש אחרת מה הבעייה נעשה מכרזים ????

וגם אם אתם רק קיוותם שתקבלו פה הכל בכל מכל כל
גם מאנשי מקצוע בחינם אני שמח שעלי זה נפל להסביר לכם איפה נקודת הבעיה

upload_2018-6-8_9-3-2.png

למידע כזה גם אני אשמח לתת תגובה אם אני יודע בשמחה ,

עוזרים פה מעל הפורום בחינם המון , וסתם אני חושב שהפורום הזה יותר טוב מכמה פורומים של תמיכה טכנית מוכרים בשוק.

מה הגבול של עבודה בחינם?

האם גם על התקנות גדולות אנחנו נדרש לעבוד בחינןם מדין "חסד"???

מה חסד מה אתם לוקחים כסף?

רק מתי שתאפשרו לנו ותתחננו אנחנו רוצים לשלם?

אני בטוח שאתם יודעים שלא כך מתנהל עולם תקין

לא לעוות את המושג "חסד" עם המושג גבול וניצול.

בהצלחה רבה בכל אשר תפנו ותצליחו

ואני פותח על מבצע חסדים ענק מעל גבי הפורום

מכרז חסדים..
מישהו יכול לצלם לי אירוע בחינם?
ולכתוב לי ספר ביוגרפיה בחינם?
ולהלחין לי שיר כולל עיבוד בחינם?
ואני צריך גם דיוקן בציור שמן בחינם?
ואני צריך טבח לחתונה בחינם...
וגם עוזרת בית בחינם?

הכל מדין חסד אז יש מישהו שמעוניין?

• הוסף לסימניות
נכון אמת.

אז פה צריך קצת לעשות סדר.....

איני יודע כמה אתה בפורום אבל מסיבוב קצר בפורום תראו כמה תגובות ועזרה הדדית אני ושאר הטכנאים מעניקים הרבה מזמננו
ואם שאלת אלי אתה מוזמן ללחוץ על הפרופיל גם לראות המלצות וגם לעבור על ההודעות שלי האישיות ותראה שטיפה סטית מהנושא.
שים לב!
3298 הודעות ו952 זה לא ממה שכתבתי על עזרות בתשלום.......

צפה בקובץ המצורף 359342

וכאן מגיעים לחלץ שכדאי שתקשיב .....
יסכימו איתי כל הטכנאים המסורים דכאן....

נוצר שיבוש עצום בכל הנוגע לחסד בציבור......

בל נשכח שכטכנאים שזה המקצוע שלנו כן כן מזה אנחנו מתפרנסים מלתת שירות הוגן וישר לאנשים לא מגניבות אלא מנתינת שירות .....

אז בודאי שאנחנו מגיבים פה ללא שום תמורה וכו וכו

אם לא הסתכלת אתה מוזמן לעשות את זה

https://www.prog.co.il/search/2290473/

רק צריך להבין,....

שיש פתרונות ודברים שזה צריך הרבה ידע ומקצוענות ולא בשני קליקים

תגובתך הנזעמת הגיע לאחר שכתבתי שיש לי פתרון בפרטי

ואמרתי שזה עולה 50 שקלים .....

איני חושב שפתרון מסוג זה צריך להעלות בפומבי מעל האתר מה גם שא"א וד"ל

זה פתרון שישבנו למצוא אותו ניסינו אותו וכו וכו כך שעל שירות והתחברות מרחוק על זה דבר שלוקח קצת זמן זה בסדר גמור לדרוש מחיר כזה.

בקשר לבעיית ריבועים אין לי פתרון מוכח אבל אחרי שמישהו יפנה אלי מאמין שיצטרך זמן בשביל לפתור את זה והנה זה בעיה לא פשוטה ואם זה היה משהו פשוט היינו כותבים ....

אף אחד לא יכול להכריח משהו לעשות חסדים. כן אנחנו ממש לא חייבים.
יש הבדל ענק בין חסד לניצול

איני יודע מה מקצועכם אבל אם לדוגמא הייתם סופרים ואבקש סיפור או מחרוזת או גראמן על חתונה אני בטוח שפה זה היה נשמע ממש אחרת מה הבעייה נעשה מכרזים ????

וגם אם אתם רק קיוותם שתקבלו פה הכל בכל מכל כל
גם מאנשי מקצוע בחינם אני שמח שעלי זה נפל להסביר לכם איפה נקודת הבעיה

צפה בקובץ המצורף 359345

למידע כזה גם אני אשמח לתת תגובה אם אני יודע בשמחה ,

עוזרים פה מעל הפורום בחינם המון , וסתם אני חושב שהפורום הזה יותר טוב מכמה פורומים של תמיכה טכנית מוכרים בשוק.

מה הגבול של עבודה בחינם?

האם גם על התקנות גדולות אנחנו נדרש לעבוד בחינןם מדין "חסד"???

מה חסד מה אתם לוקחים כסף?

רק מתי שתאפשרו לנו ותתחננו אנחנו רוצים לשלם?

אני בטוח שאתם יודעים שלא כך מתנהל עולם תקין

לא לעוות את המושג "חסד" עם המושג גבול וניצול.

בהצלחה רבה בכל אשר תפנו ותצליחו

ואני פותח על מבצע חסדים ענק מעל גבי הפורום

מכרז חסדים..
מישהו יכול לצלם לי אירוע בחינם?
ולכתוב לי ספר ביוגרפיה בחינם?
ולהלחין לי שיר כולל עיבוד בחינם?
ואני צריך גם דיוקן בציור שמן בחינם?
ואני צריך טבח לחתונה בחינם...
וגם עוזרת בית בחינם?

הכל מדין חסד אז יש מישהו שמעוניין?
א. אין שום קשר למה שדנו בפרטי שלכך יש לי פתרון ועניין אותי לדעת אם יש מעבר. זכותי לא לקבל את השירות הזה ממך ובוודאי שזכותך לגבות על כך תשלום, ולמי שהבעיה הזו היא "בעיה" ואין לו פתרון, 50 ₪ זה זול בעיניי!
ב. תגובתי ח"ו לא נזעמת ולא קנטרנית, לא עשיתי עבודת תחקיר לפני כן אלא שאלתי באופן כללי האם יש גם עזרה הדדית שזו מהות הפורום או לא, ואני שמחה לשמוע שאכן יש.
ג.לא להתבלבל בין חסד לבין עבודה מקצועית, אבל צריך לדעת גם לעשות חסד לפעמים! נהג מונית לא צריך לתת טרמפ, אבל אם יתקל בתאונה ויסיע את הפגוע לבית חולים יגבה על כך תשלום?
ד. ח"ו אם קיוויתי לקבל פה חינמים, יש לא מעט פורומים ומידע ברשת ומשם אפשר לקבל הכל, מכל דבר מעט. קיוויתי יותר לתרום מאשר להיתרם ואכן כך.

עכ"פ תגובתך ענתה על שאלתי, תודה!

• הוסף לסימניות
א. אין שום קשר למה שדנו בפרטי שלכך יש לי פתרון ועניין אותי לדעת אם יש מעבר. זכותי לא לקבל את השירות הזה ממך ובוודאי שזכותך לגבות על כך תשלום, ולמי שהבעיה הזו היא "בעיה" ואין לו פתרון, 50 ₪ זה זול בעיניי!
ב. תגובתי ח"ו לא נזעמת ולא קנטרנית, לא עשיתי עבודת תחקיר לפני כן אלא שאלתי באופן כללי האם יש גם עזרה הדדית שזו מהות הפורום או לא, ואני שמחה לשמוע שאכן יש.
ג.לא להתבלבל בין חסד לבין עבודה מקצועית, אבל צריך לדעת גם לעשות חסד לפעמים! נהג מונית לא צריך לתת טרמפ, אבל אם יתקל בתאונה ויסיע את הפגוע לבית חולים יגבה על כך תשלום?

עכ"פ תגובתך ענתה על שאלתי, תודה!

שמח שהדברים הובהרו

ב. יש המון מצד כולם

ג. עושים אל דאגה גם בהתחברויות מרחוק לאו דוקא מעל האתר,

בכל תחום שאני נזקקים לדוגמא לאינסטלטור שיסדר נזילה חריפה זה גם בגדר תאונה דחופה הלא כך? וכולנו מבינים שאין דבר כזה לקבל שירות כזה בחינם.....

אנחנו עוזרים בכיף תמיד כמידת הפנאי והיכולת .
וגם לפי כללי האתיקה הברורים....

בהצלחה רבה בכל
ושבת שלום

• הוסף לסימניות
@קיש
ניכר בפרופיל שלכם כי אתם גם מסייעים ודבר ראשון הורדת כובע על כך,
עם זאת זה נפתח פה נושא שבאמת חשוב להבין ולהבהיר אותו

האמת שזה ממש מקומם אותי
@דודכהן הוא אחד הסייענים הגדולים פה בחינם, אינספור פוסטים ואפילו עבודות פיזיות ממש כמו השתלטות מרחוק וכו' , לא צריך להיות נביא בשביל כך אלא פשוט להסתכל בהסטוריית ההודעות שלו,
הפורום כאן לא בא לתת שירות טכנאי מחשבים בחינם !!!
כאן זה מקום של עזרה פשוטה ושיתוף הדדי בין משתמשים, שזה אומר נתקלתם בבעיה כמו לדוגמא כל המסך נהיה שחור לבן ואז בא מישהו ועונה כן גם לי זה קרה שבוע שעבר הפתרון היה כ"כ פשוט וקל הקישו את הצירוף CTRL + מקש וינדוס + C והצבע יחזור.
הפורום נתברך ויש פה גם טכנאים מקצועיים ובינהם @דודכהן שעוזרים חינם ללא תשלום ואף בבעיות סבוכות,
אפילו תודה הוא בדר"כ לא מקבל ע"כ שלא לדבר על תשלום

מכאן ועד לדרוש את זה?
הסכום שהוא דרש 50 ש"ח הוא ממש מצחיק,
ניסית פעם להכנס למעבדת המחשבים באיזור מגוריך ? יצאת פעם עם סכום של 50 שח בלבד?

עזרה הדדית לא פרושה בואו תעבדו בשבילי בחינם,
וזה נכון לגבי כל הפורום הזה

• הוסף לסימניות
לי פעם זה קרה לי
כשקניתי מחשב חדש והתקנתי קובץ שלם של פונטים
וחבר פשוט לקח מחשב אחר ליד ואיתו הגיע למפעיל של הפורמטים או משהו כזה עשה איפוס והתקנה מחדש
והכל הסתדר

• הוסף לסימניות
לי פעם זה קרה לי
כשקניתי מחשב חדש והתקנתי קובץ שלם של פונטים
וחבר פשוט לקח מחשב אחר ליד ואיתו הגיע למפעיל של הפורמטים או משהו כזה עשה איפוס והתקנה מחדש
והכל הסתדר
מדובר פה על בעיה אחרת
לא שהגופנים מוצגים כריבועים במחשב
אלא שעל המסך מופיעים ריבועים שחורים בתוך הדפדפן

• הוסף לסימניות
@קיש
ניכר בפרופיל שלכם כי אתם גם מסייעים ודבר ראשון הורדת כובע על כך,
עם זאת זה נפתח פה נושא שבאמת חשוב להבין ולהבהיר אותו

האמת שזה ממש מקומם אותי
@דודכהן הוא אחד הסייענים הגדולים פה בחינם, אינספור פוסטים ואפילו עבודות פיזיות ממש כמו השתלטות מרחוק וכו' , לא צריך להיות נביא בשביל כך אלא פשוט להסתכל בהסטוריית ההודעות שלו,
הפורום כאן לא בא לתת שירות טכנאי מחשבים בחינם !!!
כאן זה מקום של עזרה פשוטה ושיתוף הדדי בין משתמשים, שזה אומר נתקלתם בבעיה כמו לדוגמא כל המסך נהיה שחור לבן ואז בא מישהו ועונה כן גם לי זה קרה שבוע שעבר הפתרון היה כ"כ פשוט וקל הקישו את הצירוף CTRL + מקש וינדוס + C והצבע יחזור.
הפורום נתברך ויש פה גם טכנאים מקצועיים ובינהם @דודכהן שעוזרים חינם ללא תשלום ואף בבעיות סבוכות,
אפילו תודה הוא בדר"כ לא מקבל ע"כ שלא לדבר על תשלום

מכאן ועד לדרוש את זה?
הסכום שהוא דרש 50 ש"ח הוא ממש מצחיק,
ניסית פעם להכנס למעבדת המחשבים באיזור מגוריך ? יצאת פעם עם סכום של 50 שח בלבד?

עזרה הדדית לא פרושה בואו תעבדו בשבילי בחינם,
וזה נכון לגבי כל הפורום הזה
כמו שהבהרתי בכל הודעותיי, אף אחד לא מצפה לעבודה בחינם!

כל שביררתי הוא שאכן יש כאן עזרה הדדית בנוסף לעבודה, משום שעל זה הפורום מושתת.
בנוסף, ציינתי ש-50₪ לעבודה הנ"ל למי שלא מתמצא זה אכן זול. למי שמתמצה ויכול בהדרכה קלה מהרשת לפתור בעצמו אתהבעיה באינספור דרכים, זה סכום גדול כי אפשר להשיגה בחינם. (וזה לא אומר שהוא צריך לתת אותה חינם אין כסף!!!)

תרומתו מאוד מוערכת בפורום, לכל מי שיש לו ספק בעניין, ובזה מיצינו את הנושא.

• הוסף לסימניות
להלן הפתרון שעבד לי בס"ד: (תבדקו ותגידו לי).

ממה שבדקתי הבעיה יכולה להיות נובעת משני אפשרויות:
1. או שחסר פונט משמעותי.
2. או שצריך להסיר את אחד או יותר מהפונטים הבאים:

שלב א' בדקו שיש לכם את הפונט אריאל ! [או שלא נפגם או הוחלף]. ואם זה לא הפונט שחסר לכם אזי התקינו את תוכנת בר אילן והיא אמורה להוציא לכם הודעה איזה פונט חסר לכם בווינדוס. ותתקינו. (לחלק מאנשים כאן זה כבר יפתור להם את הבעיה).
שלב ב' הסיר את אחד או יותר מהפונטים הבאים: [הם גורמים להתנגשות בינם לפונטים הבאים שגורם למערכת שלא להגיב כביכול, אלא להגיב הכל כמרובעים]. הפונטים הללו רואים עליהם מבחוץ צורות של כתב סיני. כל אלה או את חלקם יש להסיר ולמחוק מתיקית הגופנים.
שלב ג' בצעו הפעלה מחדש. והכל חזר לקדמותו.

בגדול, הבעיה נובעת מגופן אחד או יותר ורק צריך לזהות איזה הוא הגופן היוצר את הבעיה שאותו יש להסיר או להתקין מחדש.

פונטים להסרה לתיקון בעיית הרבועים.PNG

• הוסף לסימניות
להלן הפתרון שעבד לי בס"ד: (תבדקו ותגידו לי).

ממה שבדקתי הבעיה יכולה להיות נובעת משני אפשרויות:
1. או שחסר פונט משמעותי.
2. או שצריך להסיר את אחד או יותר מהפונטים הבאים:

שלב א' בדקו שיש לכם את הפונט אריאל ! [או שלא נפגם או הוחלף]. ואם זה לא הפונט שחסר לכם אזי התקינו את תוכנת בר אילן והיא אמורה להוציא לכם הודעה איזה פונט חסר לכם בווינדוס. ותתקינו. (לחלק מאנשים כאן זה כבר יפתור להם את הבעיה).
שלב ב' הסיר את אחד או יותר מהפונטים הבאים: [הם גורמים להתנגשות בינם לפונטים הבאים שגורם למערכת שלא להגיב כביכול, אלא להגיב הכל כמרובעים]. הפונטים הללו רואים עליהם מבחוץ צורות של כתב סיני. כל אלה או את חלקם יש להסיר ולמחוק מתיקית הגופנים.
שלב ג' בצעו הפעלה מחדש. והכל חזר לקדמותו.

בגדול, הבעיה נובעת מגופן אחד או יותר ורק צריך לזהות איזה הוא הגופן היוצר את הבעיה שאותו יש להסיר או להתקין מחדש.

צפה בקובץ המצורף 359410
למי שלא עזר לו למחוק את הגופנים הנ"ל שינסה למחוק מהגופנים שלהלן:
צפה בקובץ המצורף 359411
אני יבדוק במוצ"ש ויעדכן בל"נ
תודה רבה

• הוסף לסימניות
@חיים V
אתה ע-נ-ק!!!!!

ובכן הנני מתכבד לבשרכם כי בסייעתא דשמיא על ידי השליח הנאמן הסתיים הסיוט של הריבועים במחשב בזכות הרב חיים שליט"א
אשר עשיתי כעצתו ונושעתי

חן חן לך....

לכל אלו שעדיין לא עשו את הפעולה, ניתן לבדוק איזה גופן הבעייתי ע"י כך שכשהאינטרנט פתוח תנסו למחוק ואז על אחד הגופנים מופיע חלון בו הוא מודיע כי הוא מסרב למחוק עקב שהוא נמצא בשימוש ויש לסגור את החלונות הפתוחים.

במידה והחלון הפתוח היחיד שיש לכם הוא הכרום זה הפונט הבעייתי.
סגרתי את חלון האינטרנט מחקתי את אותו פונט וכשהפעלתי מחדש

אורו עיני..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה