נראה לכם הגיוני 5dmarkII ב1650$?

• הוסף לסימניות
בקישור פה מציעים למכירה 5dmarkII ב1650$ בעוד שהמחיר המינימלי שלו 2400$ נראה לכם הגיוני??:eek:
ואם כן מישהו מכיר את האתר הזה אם הוא אמין???
אם האתר אמין נראה לי אני קונה אותה עכשיו!!!!

http://blemino.com/index.php?main_page=product_info&products_id=2397

• הוסף לסימניות
לא!

• הוסף לסימניות
אתה יכול לשלוח את הכסף ישר אלי..
לפחות מישהו שאתה "מכיר" יהנה מזה.

:p

• הוסף לסימניות
אני מוכן לתת לך את מה שתקבל מהם ב1200$.

• הוסף לסימניות
באיזה ארץ האתר הזה רשום? ניתן לבדוק רישומים של חברות, לא תמיד מדובר בשקר.

כמובן שלא כדאי לסמוך על עיוור, כדאי לבדוק לעומק ויתכן שזה הגיוני (קניתי מוצרים בעבר באתרים 'מפוקפקים' בעשרות אחוזים יותר נמוך ממחיר השוק, בדקתי קודם לכן וראיתי שהחברה שהאתר בבעלותה היא חברה אמיתית והיא קיימת יותר מחודש או חודשיים וקיבלתי את שקניתי במחירים מאד נמוכים).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;582491:

כמובן שלא כדאי לסמוך על עיוור, כדאי לבדוק לעומק ויתכן שזה הגיוני (קניתי מוצרים בעבר באתרים 'מפוקפקים' בעשרות אחוזים יותר נמוך ממחיר השוק, בדקתי קודם לכן וראיתי שהחברה שהאתר בבעלותה היא חברה אמיתית והיא קיימת יותר מחודש או חודשיים וקיבלתי את שקניתי במחירים מאד נמוכים).
אולי קנית ציוד גנוב, לך תדע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;582491:

נכתב ע"י רבקה אריאל;582509:

בנוסף למה שרבקה אמרה,
בחיים לא הייתי קונה מחברה בחו"ל שקיימת חודש או חודשים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;582509:

לא חושב שזה היה גנוב.

אגב, אם אני הייתי הגנב, הייתי מוכר במחיר מלא, כך לא היו חושבים שאני גנב...
כלומר, המחיר הנמוך הוא לא הכרחי שזה גנוב.

למיטב הבנתי יש הרבה סחורה בעולם שנסחרת דרך השוק האפור (לא השוק האפור המוכר מישראל...), כלומר סחורות שבטעות הגיעו ליעד לא נכון, משלוחים שהקונה לא אסף אותם וכו', הסחורות הללו נמכרות לסחרי השוק האפור והם מעבירים אותם הלאה. אני סבור שלהאשים בגניבה בלי הוכחה זה קצת מוגזם, לדעתי מדובר במוצרים שמסיבות שונות ומשונות נקנו בזול ולא יכולים להגיע לחנויות הרגילות.

להקים אתר אינטרנט זה לא זול, בפרט אם מדובר באתר גדול עם הרבה מוצרים, אפשרות לתשלום וכו'. אם מישהו טרח והשקיע כ"כ הרבה זה יותר מסביר שזה מוכר אמיתי. אם לעומת זאת מדובר באתר פשוט וזול כדאי מאד לחשוש.

נכתב ע"י mikiwe;582654:
בנוסף למה שרבקה אמרה,
בחיים לא הייתי קונה מחברה בחו"ל שקיימת חודש או חודשים..

כתבתי יותר מחודש או חודשיים... כלומר שכבר אפשר לראות שהחברה גלגלה סכומי כסף גדולים בשנה האחרונה ואחורה (ניתן לבדוק זאת בהרבה מדינות).

לגבי קניה מארץ אחרת אני מסכים איתך שזה סיבה לגריעותא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;582668:
.
לגבי קניה מארץ אחרת אני מסכים איתך שזה סיבה לגריעותא.

אני בארה"ב כך שזה לא גורע לי

נראה לי באנגליה

להקים אתר אינטרנט זה לא זול, בפרט אם מדובר באתר גדול עם הרבה מוצרים, אפשרות לתשלום וכו'. אם מישהו טרח והשקיע כ"כ הרבה זה יותר מסביר שזה מוכר אמיתי. אם לעומת זאת מדובר באתר פשוט וזול כדאי מאד לחשוש.

יש אתרים שחיים רק על גניבות.

• הוסף לסימניות
אם זה באנגליה אני אנסה לבדוק את האתר אם יהיה לי זמן פנוי.

אשמח לקבל לינקים של אתרים המוכרים מוצרים גנובים :)

• הוסף לסימניות
מנחם,

למה אתה חושב שהחברה באנגליה? דווקא כששוטטתי באתר שלהם נראה שזה בארה"ב (תקרא את מדניות המשלוחים ותבין שהם ממוקמים בארה"ב).

עכ"פ בגלל שכתבת שהחברה לדעתך אנגלית בדקתי ברישום החברות באנגליה ולא מצאתי חברה העונה לשם BLEMINO. כנראה שהחברה לא רשומה באנגליה. האפשרות האחרת היא שהשם הזה זה רק שם שיווקי ויש שם אחר בו החברה רשומה.

אין לי מושג איך לבדוק זאת בארה"ב אזכעת הכדור אצלך, אתה בארה"ב, תנסה לברר איך אתה יכול לבדוק על החברה הזאת.

אגב, כמעט ואין מידע של גולשים על החברה באינטרנט (ניסיתי לערוך כמה חיפושים בגוגל).

• הוסף לסימניות
מנחם,

למה אתה חושב שהחברה באנגליה? דווקא כששוטטתי באתר שלהם נראה שזה בארה"ב (תקרא את מדניות המשלוחים ותבין שהם ממוקמים בארה"ב).

עכ"פ בגלל שכתבת שהחברה לדעתך אנגלית בדקתי ברישום החברות באנגליה ולא מצאתי חברה העונה לשם BLEMINO. כנראה שהחברה לא רשומה באנגליה. האפשרות האחרת היא שהשם הזה זה רק שם שיווקי ויש שם אחר בו החברה רשומה.

אין לי מושג איך לבדוק זאת בארה"ב אזכעת הכדור אצלך, אתה בארה"ב, תנסה לברר איך אתה יכול לבדוק על החברה הזאת.

אגב, כמעט ואין מידע של גולשים על החברה באינטרנט (ניסיתי לערוך כמה חיפושים בגוגל).

• הוסף לסימניות
את האמת היא שניסיתי לברר על הענין וזה די מפחיד אותי לקנות שם מהסיבה שאפילו בalexa.com הם לא מדורגים. בכל מקרה אני אנסה לבדוק את זה יותר לעומק. ותודה על העזרה.

נ.ב.יש מנוע השוואת מחירים חדש של nextag.com שמפרסם את עצמו חזק בארה"ב עכשיו והמחיר ההתחלתי שם על המצלמה הזו זה 1950$ אז מה שכן רואים פה שהמחיר של המצלמה כבר התחיל 'להישבר' מתחת למחיר ה'זול' (2500$-2400$) (אולי לקראת צאת ה markIII ב 2012?< מי יודע....

• הוסף לסימניות
המחיר בהחלט מחשיד, אבל לא כדאי לפסול על הסף, נסה לבדוק אם תקבל באיזושהי צורה תשובה חיובית אמינה על האתר, אשריך וטוב לך, אם לא גם אני לא הייתי ניגש בליינד.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הדומיין רשום פחות מחודש, האתר מקבל רק כרטיסי אשראי, אתר שמכבד את עצמו מציע בדרך כלל סליקה של צד שלישי כגון פייפל, גוגל צ'קאאוט, אטורייס.נט וכד'

מדובר בתבנית של אתר שמשכפלת את עצמה תחת שמות דומיין שונים, וריאציה קודמת של האתר היתה madeloplace.com עותק קאש של האתר ניתו לראות כאן. עותק לא הכי עדכני אבל בהחלט ניתן לראות את השלד של האתר והוא זהה לאתר הזה.

צריץ גוגל על שם הדומיין ותראה את התלונות.

לא רק שלא תראו סחורה מכאן, כרטיס האשראי שלכם גם ינוצל גם לעסקאות הונאה.

REGISTRY WHOIS FOR BLEMINO.COM
Domain Name: blemino.com
Updated: 1 minute ago - Refresh

Registrar: MELBOURNE IT, LTD. D/B/A INTERNET NAMES WORLDWIDE
Whois Server: whois.melbourneit.com
Referral URL: http://www.melbourneit.com
Status: clientTransferProhibited

Expiration Date: 2012-05-20
Creation Date: 2011-05-20
Last Update Date: 2011-05-26

Name Servers:
ns1.classahost.com
ns2.classahost.com
See blemino.com DNS Records

Information Updated: Sun, 12 Jun 2011 22:49:43 UTC
BLEMINO.COM SITE INFORMATION
IP: 78.46.81.70
IP Location: Gunzenhausen, Germany
Website Status: active
Server Type: Apache/2.2.17 (Unix) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635
Alexa Trend/Rank: 1 Month: 1,783,139 3 Month: 3,952,686
Page Views per Visit: 1 Month: 1.5 3 Month: 1.5

• הוסף לסימניות
לסיכום, במילה אחת:

לא_לגעת!​

• הוסף לסימניות
עוד וריאציות של האתר למי שלא השתכנע...

אתרים שעדיין פעילים... ניתן לראות את אותה תבנית ומוצרים זהים בכל החנויות..

ontimepc.com

tymarkteks.com

אתרים שכבר נסגרו, על רובם ניתן למצוא תלונות הונאה בגוגל:

electronetstore.com

smartbuylaptop.com

• הוסף לסימניות
למי שמחפש מציאות אמיתיות
באתר של קנון USA יש מצלמות מחודשות במלאי
5D MKII - 1999$

כאן

*מחודש - מצלמה שהוחזרה לחנות מכל מיני סיבות (בארה"ב תוך שבועיים מהקניה לא צריך סיבה), נבדקה ונארזה מחדש ע"י קנון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה