נראה לכם מתאים? (סלוגן למודעת פרסום לפאנית)

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לעזרה מהמומחים פה.
איך נראה לכם משפט כזה:
"יש לך ראש פאה? יעל הפאנית שלך."

(כמובן שהמשמעות כפולה)

או להסתפק בגריד הידוע ולרשום רק:
למבינות.
והסלוגן בצמוד ללוגו:
יעל הפאנית שלך.

אשמח מאוד אם תוכלו לחוות דעה.
הלקוח ממש אובד עיצות ואין לאל ידי..

• הוסף לסימניות
אם לי יש ראש פאה? את מתכוונת לקל-קר הלבן הזה?
מה הקשר לפאנית? אני יכולה להיות הפאנית של עצמי…

המשפט 'יש לך ראש פאה' אינו טוב. הוא דוחה, מתמיה, ולא מגרה אותי לבדוק מי זו ה'יעל' הזאת.

עדיף: 'למבינות. יעל הפאנית שלך'.
תמיד יותר נעים להיות בברנז'ה של ליגה אחת מעל. (איזו ליגה? לא כל כך משנה… ליגה של מבינות, של אופנתיות, של אלגנטיות, של 'אין', של באזזז, של - - - )

• הוסף לסימניות
הרעיון במילים יש לך ראש פאה, זה ממש לא במשמעות הרגילה של "יש לך בבית ראש פאה?"
קשה להסביר אבל היה נראה לי דווקא יחסית מובן.

• הוסף לסימניות
פוינט ק. גת בפורום של עיצוב גרפי הציעה:
יש לי ראש לפאה שלך.

נראה מתאים יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1231907:
פוינט ק. גת בפורום של עיצוב גרפי הציעה:
יש לי ראש לפאה שלך.

נראה מתאים יותר?

ואז נשמע שהוא פשוט מוכרת ראשי פאה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שרוב הסלוגנים הם במשמעות כפולה.
ולכן רוב האנשים שיקראו: יש לי ראש לפאה שלך. לא יחשבו שאני מוכרת ראשי פאה אלא שיש לי זמן וראש פנוי לעצב לך פאה הכי מוצלחת.(בעיקר שזה ערב פסח.)

אני לא צודקת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה