• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

גמח"ים נראה לכם שימושי לפתוח גמ"ח רקעים לברים ואירועים?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
מעניין כאן משהו גמ"ח רקעים לברים לאירועים?
צבעוני ענק לפחות מטר גובה על 2 מטר אורך?

אם כן, אשמח שתשימו סמיילי

ואם תוכלו לעזור לי..
1. כמה הייתם מוכנים לשלם על זה (על מנת לתחזק, ולהדפיס עוד דוגמאות)
2. לאילו אירועים מתאים רקעים לבר (בר מצווה, בת מצווה ואירוסין?)
3. וכמה מספיק לדעתכם להתחלה בשביל שיהיה מגוון

תודה לכל העונים.

• הוסף לסימניות
אני יכול לעזור בהדפסות
תדברו איתי בפרטי

יש לנו אפשרות להדפיס על מיגון גדול של רעיונות

• הוסף לסימניות
אולי תמונה שתמחיש על מה מדובר תקל על העונים

• הוסף לסימניות
דוגמא
הראשון בדפוס-ולכן זה הדמיה עם הבר
הנושא העיצובי והרעיוני זה פנינה, ולכן זה מותאם אישית לצורך שלי (אני מדפיסה עבורי ולכן חשבתי לעשות גמ"ח ולהשקיע בעוד עיצובים קלאסיים בצבעים קלאסיים.

אשמח שתענו על שאלותי, זה יעזור לי לדעת אם יש צורך בזה.

ואלו השאלות
1. כמה הייתם מוכנים לשלם על זה (על מנת לתחזק, ולהדפיס עוד דוגמאות)
2. לאילו אירועים מתאים רקעים לבר (בר מצווה, בת מצווה ברית וכו')
3. וכמה מספיק לדעתכם לכל נושא בהתחלה בשביל שיהיה מגוון

1763540238454.png

בזה השתמשתי ונתתי לעוד כמה
1763540286599.png

1763540586957.png

• הוסף לסימניות
אולי גם כאלו ליומולדת 30-40-50-60-70-80 וכו'...
1763624661519.png

זה לא מעניין?
ראיתי שזה עושה המון אווירה באירועים משפחתיים קטנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה