- הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1340797:ד"א
אישתי שאלה את הילדים אם הציור הזה מפחיד? והם ענו שבכלל לא..
טוב, כנראה שהם התרגלו כבר.
נכון; הוא אינו משדר פחד, כי אם תחושות אחרות...
נכתב ע"י קקטוס;1340797:ד"א
אישתי שאלה את הילדים אם הציור הזה מפחיד? והם ענו שבכלל לא..
טוב, כנראה שהם התרגלו כבר.
איזה?נכתב ע"י Art Studio;1340809:נכון; הוא אינו משדר פחד, כי אם תחושות אחרות...
נכתב ע"י קקטוס;1340811:איזה?
מספיק עם הרמזים האלה, אני לא מבין רמזים שנועדו לכאלה שיש להן בינה יתרה..
אני עסוק למדי בהכנות אחרונות לשחרור הפרק החדש למי שעדיין עוקב...נכתב ע"י dmc;1341006:נראה לי שלאחר כזה שלל מחמאות לשונו של קקטוס נאלמה (באופן מפתיע למדי)
תודהנכתב ע"י יעל א;1341114:כל היופי זה הפאות המפוזרות! יש פה משהו ישיר ולא מתייפייף שלא ראיתי כמעט פה..
החינניות פשוט נשפכת! יש משהו מדהים ואמיתי בקו הזה.
נכתב ע"י קקטוס;1340797:אישתי שאלה את הילדים אם הציור הזה מפחיד? והם ענו שבכלל לא..
לא מתבטאים פה ככה.נכתב ע"י שילת;1341620:זה דיוקן עצמי, התמונה הזאת, שכולם דנים עליה?!
היא דוחה. סליחה שאני ככה אומרת..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים