• הוסף לסימניות
לפני שבאתי לצילומי ניו בורן
לא אהבתי לישון מלאא
חיכיתי 9 חודשים לצאת לאויר העולם
ועד שסוף סוף הגעתי להמשיך לישון?!
לא מבין איך תינוקות ישנים מלא כ"כ..😴😴

אז בלילה לפני הצילומים אמא שלי התקשרה לצלמת
והודיעה לה חגיגית שאני תינוק מתוקק מתוקק
אבל לישון פחות אוהב...🙄😶

בסוף דווקא החלטתי שאני רוצה שיזכרו איזה מתוק הייתי וישנוני..
אז החלטתי שארדם מהתחלה ועד הסוףף וכך עשיתי..
אפילו לאכול לא רציתי..
ישנתי והיה כיף!!!
והנה תיראו תתמונות היפות שלי:)😘

רוצים גם אתם כאלו תמונות יפות?!
אז תתנהגו יפה כמוני 🤗

ניו בורן פוקוש ילדים בפוקוס 0504129971 שושי חלאקה חוץ סטודיו גיל שנה בת מצווה35.jpg
ניו בורן פוקוש ילדים בפוקוס 0504129971 שושי חלאקה חוץ סטודיו גיל שנה בת מצווה31.jpg

ניו בורן פוקוש ילדים בפוקוס 0504129971 שושי חלאקה חוץ סטודיו גיל שנה בת מצווה6.jpg
ניו בורן פוקוש ילדים בפוקוס 0504129971 שושי חלאקה חוץ סטודיו גיל שנה בת מצווה1.jpg
ניו בורן פוקוש ילדים בפוקוס 0504129971 שושי חלאקה חוץ סטודיו גיל שנה בת מצווה.jpg
ניו בורן פוקוש ילדים בפוקוס 0504129971 שושי חלאקה חוץ סטודיו גיל שנה בת מצווה3.jpg

ניו בורן פוקוש ילדים בפוקוס 0504129971 שושי חלאקה חוץ סטודיו גיל שנה בת מצווה בני ברק.jpg
ניו בורן פוקוש ילדים בפוקוס 0504129971 שושי חלאקה חוץ סטודיו גיל שנה בת מצווה2.jpg

• הוסף לסימניות
במילה אחת- שלמות!
פשוט לעצור את הנשימה ולהתענג!
העיטופים!
האיבזור!
הגיוון בצבעים!!

• הוסף לסימניות
מוכשרת ברמות!!!!
אילו תמונות מושלמות!
כמה סטים, פוזות,
מיוחד!

• הוסף לסימניות
אוהוווו
אהבתי את הגיוון בצבעים
איזה שילוב מהמםםםםם
התנוחות, האיבזור, הצילום והעיבוד
הכל בליגה אחרת!!!
פשוט שלימות!

• הוסף לסימניות
שושש
מה יהיה?
מושלם, קסום מדויק!
וממיס
אלופה אחת

• הוסף לסימניות
מדהים אהבתי במיוחד!!

• הוסף לסימניות
שושי זה מהמם!!
מרגישים את הטאצ' שלך👌

• הוסף לסימניות
תודההה!!
הרבה אומרות לי שזה נראה התמונות שלי כי הן שונות
למה כוונתן?
אשמח לדעת ממש!!

• הוסף לסימניות
וואו שושי שלמות של תמונות!!1
אהבתי את הצבע של הדובי בראשון
יש לך קישור שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה