נספח לאתגר נרות - אתגר 167

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר להשתמש ביצירות שהועלו באתגר?
לשימוש חינמי בלבד.

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין מתי אתגרים מסומנים עם זכיה. האתגר הזה נפתח ברביעי ועדין לא נסגר עם פתרון וירדתי רק הערב למקום השני אחרי הובלה מהתחלה. (זה מעולה לי כי אין לי כוח להעלות אתגר לחוץ לי עכשיו) אבל סתם מעניין אותי לוח הזמנים כי זה לא נראה לי מה שאמור להיות

אשמח לדעת מהמומחים פה @מנהל ai

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין מתי אתגרים מסומנים עם זכיה. האתגר הזה נפתח ברביעי ועדין לא נסגר עם פתרון וירדתי רק הערב למקום השני אחרי הובלה מהתחלה. (זה מעולה לי כי אין לי כוח להעלות אתגר לחוץ לי עכשיו) אבל סתם מעניין אותי לוח הזמנים כי זה לא נראה לי מה שאמור להיות

אשמח לדעת מהמומחים פה @מנהל ai
האתגר ננעל להצבעות ומוכרז זוכה בלילה שלפני העלאת האתגר.

באתגרים של סוף שבוע, יש יותר זמן פתוח להצבעות, בגלל האתגר השבועי ושישי שבת.
באתגר דנן נעשה דחיה נוספת היות ובמוצ"ש לא העלו אתגר, וזה גרר תגובת שרשרת שהזוכה שהיה צריך להעלות בראשון העלה הערב.

כבר קרה מספר פעמים של שינוי ברגע האחרון, אין לי שליטה על זה, מבחינתי, אדרבה, מאבק צמוד זה סימן טוב, ומערכת האתגרים בהחלט מאתגרת. כל עוד ה'נר' דולק, ניתן להכריע את זהות המנצח. אלו כללי המשחק.

בגלל שהנעילה מתבצעת ידנית ולא אוטו', אין שעה קבועה לנעילת האתגרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה