נרות - ישן מול חדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1270091:
כעת זה מושלם.

עכשיו אני רגוע חחחח
הפרויקט הזה התחיל בתחילת 2012 והיה תקוע עד עכשיו.

• הוסף לסימניות
אני עוד בטוח שנראה עוד עדכונים בעתיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1270064:
הבטחתי, מקווה שזה טוב עכשיו:
attachment.php
אם מסתכלים על הפמוטים לבד הם יפים
אם מסתכלים על הבד והחומר שלו הוא יפה
מה שחסר בתמונה זה קרייטיביות או משהו מעניין מעבר להציג תמונות ובד.

משהו נוסף שיעשה את התמונה זה התאמת צבעים טובה יותר,
אתה יכול להוריד איזה תוכנה לעריכת צבעים ולראות באמת איך זה נראה לך טוב יותר.
אתה יכול להשתמש במדריך הצבע של אנדרו פרייס (זקוק לכמה שניות של צנזור), הוא מקיף יפה את החומר ראיתי אותו 4 פעמים לפחות ואני חושב שעדין לא יזיקו לי עוד כמה פעמים כדי שהדברים יכנס לי לראש.

park
אם יש לך ביקורת נשמח לשמוע
דווקא לך כן יש את הקטע עם צבעים וקומפוזיציה...

• הוסף לסימניות
אני לא כתבתי ביקורת, כי יניב אין מטרתו להציג את המוצר (שהוא ממש יפה, לא הייתי מתנגד לכאלה) אלא ללמוד את התוכנה, ומבחינת צבעים אש וכדו' אין אפס ששיחקת אותה. עכשיו רק תשים את המוצר בסביבה מתאימה. ועוד חודש תראה את הפמוטים האלה בחנות, אחרי שמשהו ראה את התמונה וייצר את זה בסין.

מה שיפה פה כרגע זה שזה נראה משהו שלא ראיתי עד היום בתלת, שזה כאילו תמונה במצלמה ביתית של מאחורי הקלעים של נסיון צילום הפמוטים, וזה נראה די ריאלסטי ומגניב. הסידור של הבד בצורה חלטורית עם ספרים וקרטונים כדי להסתיר את הרקע של הבית. הפלאש הישיר (יש פה מקור אור אחד חזק היוצר צללים ממש קשים).
בד"כ מטרתה של הדמיה תלת מימדית היא להציג מוצר שנבנה ממודל תלת מימדי מסיבות שונות בפרזנטציה יפה ואטרקטיבית. כדי לתת למוצר סביבה יפה ניתן או בסגנון צילום סטודיו, או להניחו באווירה מתאימה.
לסגנון צילום סטודיו צריך תאורה של סטודיו (יש שיטות שונות הנפוצה היא שיטת שלושת מקורות האור) ורקע.
לסגנון אווירה ניתן להניח על שולחן שבת או נרות זכרון וכדו'.

(אגב אפשר להדפיס זכוכית בתלת מימד?)

• הוסף לסימניות
Park, קלעת בול כמו שאומרים.
לשם הדיוק רק אגיד שאין מאחורה ספרים/קרטונים (אבל אני שמח שזה נראה כך) אלא טקסטורת sIBL של בונקר מימי מלחה"ע השנייה שבחרתי בו כי הוא יצר את האווירה שרציתי...
הוספתי עוד וינייט כדי להעכיר עוד יותר את האווירה, טיפה עיוות צבע למצלמה וקצת bloom.
הצבע של הבד אמור להיות נוטה לסגול כדי לתת קונטרסט לצבע הצהוב.
שיחקתי קצת עם הצללים ואהבתי שיצאו צללים ארוכים שיוצרים חיבור בין הנרות.

אני בהחלט מסכים שזה לא ממש תמונה מעניינת, בתמונות הראשונות המטרה היתה להראות מצד אחד את הפמוט מקרוב כדי לראות את הפרטים ומצד שני את כל הפמוט בכללותו ולכן סידרתי את הדברים בצורה שסידרתי. כאן זה כבר לא הפריע לי אז זה נראה שונה.

אני יכול ללמד זכות עוד המון על העבודה כמקובל במקומות שלומדים עיצוב אבל נראה לי שזהו חחח.

בעיה אחת שעדיין נשאר לי לפתור לפחות מהבחינה הטכנית היא שהלהבה לא מתנהגת כמו להבה אמיתית, היא מתבהרת על רקע בהיר ומתכהה על רקע כהה, למי שיש רעיון איך לפתור את זה, אשמח מאד לשמוע.

הכיוון הבא כנראה הוא להדפיס את המודל הזה, אמנם אני לא מכיר אפשרות להדפיס כזה דבר בזכוכית (דבר שיכול להיות די מטורף) אבל אסתפק בפלסטיק, כסף, זהב, ברזל, ועוד כל מיני חומרים שניתן לבקש מהם הדפסה.

לגבי הסינים?
הם צריכים מודל מוכן כדי לשכפל וזה עדיין לא קיים חחחח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה