- הוסף לסימניות
אנשים לא הולכים לשאול פסיכיאטר. כשמתפרסם שם של הפרעה, אנשים מתייגים חופשי.רק פסיכיאטר רקשי לתייג,
וכך אין את החשש של התיוג יתר.
אנשים לא הולכים לשאול פסיכיאטר. כשמתפרסם שם של הפרעה, אנשים מתייגים חופשי.רק פסיכיאטר רקשי לתייג,
וכך אין את החשש של התיוג יתר.
האם נרקסיסטיים מגיעים לאבחונים וטיפולים?במידה והם אבחנו את האדם מקרוב
אנשים לא הולכים לשאול פסיכיאטר. כשמתפרסם שם של הפרעה, אנשים מתייגים חופשי.
האם נרקסיסטיים מגיעים לאבחונים וטיפולים?
זו באמת בעיה, אבל לדעתי היא לא מגיעה ממודעות לתופעה אלא מזה שאם אני מאשימה קרוב שקשה לי איתו כנרקסיסט- זה נותן לי צידוק להרבה דברים, למרות שכולם מכירים אנורקסיה לא מחלקים את האבחנה הזו לכל עובר ושב.כן. בדיוק לזה אני מתכוונת.
לחופשיות שאנשים מלבישים על קרובי משפחה 'נרקיסיסטיות', בלי לבדוק לעומק,
בלי לבקש אבחון מקצועי.
ככה על הדרך, חצי מהציבור שלנו נרקסיסטים בפוטנציאל.
זה נכון.זו באמת בעיה, אבל לדעתי היא לא מגיעה ממודעות לתופעה אלא מזה שאם אני מאשימה קרוב שקשה לי איתו כנרקסיסט- זה נותן לי צידוק להרבה דברים, למרות שכולם מכירים אנורקסיה לא מחלקים את האבחנה הזו לכל עובר ושב.
כאן יש נגיעות מאוד גדולה שהוא יהיה האשם.
לזה התכוונתי.אנורקסיה, פוגע באדם עצמו.
נרקסיסטיות פוגעת בסובבים.
אדם המרגיש מותקף, מושפל, פגוע, כאוב, יכול בקלות לחשוב שהכאב נגרם מאישיות נרקסיסטית, בעוד שהפגיעה יכולה להיות מעוד תופעות וקשיים, ולאו דווקא מהפרעה זו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים