- הוסף לסימניות
וואו
איך הגדרת נכון את הדילמה.
אם התכוונת אלי....וואו
את מקבלת זוגות?זו באמת הגישה שלי. לא לתייג. לא 'לפסוק' שהמופרע הוא זה או אחר. לטפל במי שמגיע לטיפול בלי לספר לו סיפורים על הפרעות כאלה או אחרים. מספיק שאני עצמי חושבת שיש פה משהו בכיוון, ואני עובדת כדי לכוון אותו לחמלה, לראות את האחר, לטפח ערך עצמי שלא תלוי באיש ובאישורי הסביבה, לא לחפש צומי בצורה מטורפת, להסכים שעוד אנשים סובלים ולא רק הוא... ולפעמים אולי סובלים ממנו?
בקיצור עושה עבודה עם האדם בלי לשים לו מראה.
אבל במקרה ואת עושה את הנ"ל לבן זוג שהוא קרבן של נרקיסיסט את עוד יותר קוברת אותו שאת נותנת לו לחשוב אולי גם הוא אשם ואולי סובלים ממנוזו באמת הגישה שלי. לא לתייג. לא 'לפסוק' שהמופרע הוא זה או אחר. לטפל במי שמגיע לטיפול בלי לספר לו סיפורים על הפרעות כאלה או אחרים. מספיק שאני עצמי חושבת שיש פה משהו בכיוון, ואני עובדת כדי לכוון אותו לחמלה, לראות את האחר, לטפח ערך עצמי שלא תלוי באיש ובאישורי הסביבה, לא לחפש צומי בצורה מטורפת, להסכים שעוד אנשים סובלים ולא רק הוא... ולפעמים אולי סובלים ממנו?
את מקבלת זוגות?
האם צריך לבוא אחרי אבחון מדויק?
למרות שהבעיה היא שקשה להוביל אותם למהלך כזה..... במקרה דנן יש דרך כלשהיא
אבל במקרה ואת עושה את הנ"ל לבן זוג שהוא קרבן של נרקיסיסט את עוד יותר קוברת אותו שאת נותנת לו לחשוב אולי גם הוא אשם ואולי סובלים ממנו
אני חולקת עליךזו באמת הגישה שלי. לא לתייג. לא 'לפסוק' שהמופרע הוא זה או אחר. לטפל במי שמגיע לטיפול בלי לספר לו סיפורים על הפרעות כאלה או אחרים. מספיק שאני עצמי חושבת שיש פה משהו בכיוון, ואני עובדת כדי לכוון אותו לחמלה, לראות את האחר, לטפח ערך עצמי שלא תלוי באיש ובאישורי הסביבה, לא לחפש צומי בצורה מטורפת, להסכים שעוד אנשים סובלים ולא רק הוא... ולפעמים אולי סובלים ממנו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים