דרוש מידע נרשמתי ללשכת התעסוקה וחויבתי להתייצב פעם בשבוע

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע :
מה זה אומר?
מה אני עושה אם מציעים לי עבודה שמבחינתם זה מתאים לי ומבחינתי לא?
אשמח לכל מידע בעניין?
תודה

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי הם לא מציעים שום עבודה, רוב הפעמים את באה ורק מחתימה אצבע פעם בכמה שבועות קוראים לך ואומרים שאין להם משהו להציע לך אני לא יודעת מה קורה עם הם מציעים אבל נראה לי שאם זה לא מתאים לך את פשוט אומרת, ובכל מקרה עם יש לך מקצוע נורמלי בדרך כלל אין להם מה להציע.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בגדול, זה רק אומר שצריך ללכת פעם בשבוע להחתים, וזהו.
נדיר מאוד שהם ימצאו לך עבודה.
[תנסה לבדוק לבד, כמה עבודות אתה מוצא, כשאתה מחפש עבורך כל יום....
אז שהם ימצאו עבורך?]
גם במידה והם 'מצאו' לך עבודה 'מתאימה',
ברעיון במקום אתה מסביר את הצרכים שלך, מנייני תפילות, שיעורים, חגים וכו' וכד', בד"כ לא ירצו להעסיק אותך.

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי הם לא מציעים שום עבודה, רוב הפעמים את באה ורק מחתימה אצבע פעם בכמה שבועות קוראים לך ואומרים שאין להם משהו להציע לך אני לא יודעת מה קורה עם הם מציעים אבל נראה לי שאם זה לא מתאים לך את פשוט אומרת, ובכל מקרה עם יש לך מקצוע נורמלי בדרך כלל אין להם מה להציע.
בהצלחה!

מאוד תלוי בגיל... ובוותק התעסוקתי...
וגם באופי של הפקיד שאחראי עליכם
ברגע שהפקיד מתרשם שיש כאן מישהו שלא "לוקח חופש" והוא יודע למצוא עבודה, הוא לא דוחף לו עזרה בכח.
לפעמים אחרי חודשיים שלא מצאתם הגישה שלהם משתנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה