ביגוד נרשמתי למלבושי כבוד, אך לא נשלח אליי הקטלוג.

• הוסף לסימניות
נרשמתי פעם ראשונה דרך נדרים פלוס, שלחתי מייל תקין, אך לא קיבלתי את הקטלוג...
למה?

• הוסף לסימניות
את הקטלוג מדברים בדואר.?

• הוסף לסימניות
נרשמתי פעם ראשונה דרך נדרים פלוס, שלחתי מייל תקין, אך לא קיבלתי את הקטלוג...
סתם מעניין אותי..
איך אפשר להירשם?
אני רשומה תחת קהילה מסויימת
ואחותי רוצה להרשם גם.
זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
לא עוזר להרשם בנדרים פלוס
צריך קודם להרשם בקהילה מסויימת
ואחרי שהם מאשרים, נרשמים בנדרים פלוס...

בכל מקרה, בקופות שאפשר להרשם, בדר"כ זה מס' חודשים לפני המכירה ולא שלשה ימים קודם...
כך שעכשיו אין כ"כ מציאות שאפשר להרשם...

• הוסף לסימניות
לא עוזר להרשם בנדרים פלוס
צריך קודם להרשם בקהילה מסויימת
ואחרי שהם מאשרים, נרשמים בנדרים פלוס...

בכל מקרה, בקופות שאפשר להרשם, בדר"כ זה מס' חודשים לפני המכירה ולא שלשה ימים קודם...
כך שעכשיו אין כ"כ מציאות שאפשר להרשם...
כן כבר נרשמתי בקהילה מסויימת, קיבלנו אישור להכנס לזה , ואז נרשמתי דרך נדרים פלוס.
אם כך למה לא הגיע?

• הוסף לסימניות
כן כבר נרשמתי בקהילה מסויימת, קיבלנו אישור להכנס לזה , ואז נרשמתי דרך נדרים פלוס.
אם כך למה לא הגיע?
בד"כ משאירים הודעה בקו הצינתוקים של קופת השכונה באותה שכונה מתי להגיע לקחת קטלוג
היום נפתחת המכירה האחרונה בשכונות מסוימות כמו זכרון משה בירושלים רוב הסיכויים שכבר היתה מכירה באזור שלך

• הוסף לסימניות
ממה שידוע לי, אין קטלוג במייל אלא מודפס בנקודות חלוקה.
בד"כ מקבלים הודעה טלפונית על המיקום ממנו אפשר לקחת.
ההזמנה טלפונית.

• הוסף לסימניות
אם כך למה לא הגיע?
תשאלי את הגבאי של הקהילה מה קורה
יתכן שעוד לא היתה מכירה
כל קהילה מחלקת את הקטלוגים שלה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע האם יש דרך להשיג אותם
טלפון או מייל
יש לי איזה מספר אבל לא עונים שם אף פעם 0723387550

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

רכשתי לפני כחודש מחשב חדש מאדם שמוכר מחשבים בצורה פרטית.
אחרי כעשרה ימים אני רואה שכתוב לי על המחשב "הפעל את WINDOWS" ,
כשעברתי להגדרות היה כתוב שיש בעיה עם מפתח הרשיון הארגוני של מערכת ההפעלה פניתי למוכר והוא הבטיח לשלוח קובץ שיסדר את העניין.
לאחר פניות מרובות מצידי והבטחות שהקובץ יישלח וכו' , רק אחרי כחודש נשלח אליי הקובץ המדובר וכשקבלתי אותו במייל בקשתי עזרה מGPT איך להתקין אותו והוא השיב לי שקבצים מהסוג הזה מסכנים את אבטחת המחשב, עלולים להפיץ וירוסים ופשוט להמנע משימוש.
פניתי שוב למוכר והוא כתב לי יש לך ווינדוס מקורי רוצה להשתמש בקובץ קרק תשתמשי אבל תפסיקי להטריד אותי.
מייל נוסף שניסיתי להסביר בו את הבעייה נקרא על ידו אך לא קיבלתי תגובה.
השאלה שלי מה אני אמורה לעשות עכשיו- אם רשיון הווינדוס שלי לא חוקי על מה זה אמור להשפיע במחשב והאם יש דרך לאלץ את המוכר לבטל את העסקה/ להתקין ווינדוס חוקי/לממן את עלות ההתקנה?
אשמח לכל עזרה ומידע בנושא!!!!!!!!!!!צילום מסך 2025-12-09 174914.pngצילום מסך 2025-12-09 180007.png
  • תודה
Reactions: קל זכות1 //
21 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה