כללי נר זכרון- דחוף

• הוסף לסימניות
עלי לעשות קישוט בצידי ספר ואני צריך תמונה וקטורית של נר זכרון עם רגלית ושלהבת יפה.
מאוד דחוף אשמח אם תעלו לי
תודה לכם,

• הוסף לסימניות
אפשר לערוך תגובות, בלחצן הימיני למטה "ערוך תגובה".

• הוסף לסימניות
משהו כזה (כן וקטורי)

קבצים מצורפים

• Candle.jpg
    KB 9.8 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
האם יש עוד סוגים למשהו?
יוסעלע תודה רבה לך כנראה שאשתמש בזה
יוסף חיים תודה על הרצון הטוב אבל אני צריך את התמונה היום

• הוסף לסימניות
כן יש כאן מלאכים. מנהלי הפורומים שמקדישים מזמנם בשביל שהפורומים יהיו מסודרים ועניינים.

• הוסף לסימניות
יוסף חיים, יש מצב לקבל קובץ פתוח, כדי ללמוד שיטות עבודה?

• הוסף לסימניות
הלוואי יוסף חיים?

מצטרפת לבקשה...

מעניין אני מקבצים פתוחים לומדת הכי הרבה.

• הוסף לסימניות
קובץ פתוח. בבקשה....!

• הוסף לסימניות
קובץ פתוח?
הגזמתם קצת, לא?

• הוסף לסימניות
לכו לתמונה האחרונה ששלח באלמעלה... ותעבדו עליה בקורל,

• הוסף לסימניות
פרוג. אני לא מבין מה הגזמתי. הרי הוא מוכן לתת קובץ וקטורי, אז למה שלא יתן קובץ קורל, שנוכל ללמוד את שיטת העבודה שלו? מקסימום נלמד אחד מהשני, והוא גם ילמד דברים על קורל שהוא לא יודע.
יעל, כמובן שאני לא מעוניין בקובץ EPS שהכניסו בקורל, אני רוצה לראות איך שיוסף חיים עובד בקורל.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מגיב באיחור
פשוט אין לי אינטרנט ואני מתחבר רק דרך ראוטרים של אחרים עם המחשב הנייד
אז עד שאני קורא את ההודעות לוקח זמן
רוצים קובץ פתוח תקבלו עשר
רוצים הדרכה גם תקבלו
אבל תדעו שאני לא למדתי גרפיקה בצורה מסודרת
רק ממה ששיחקתי למדתי כמה דברים
תנו לי קצת זמן ואני יעלה לכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה