יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
- הוסף לסימניות
מצלמה קומפקטית, אשמח לשמוע את דעתכם
אכן, SX120נכתב ע"י מוזיקאית;1064594:מדהים!!!!
חדות!!איכות!!זויות יפות!
מצלמה רגילה?ביתית??
נכתב ע"י קקטוס;1064596:אכן, SX120
אבל עבדתי קשה...
האמת שהתלבטתי לגבי זה, אבל בסוף קרפתי ככה, כי אחרת הייתי מפסיד את הטשטוש הקדמי, ומקבל את הבלאגן שברקע.נכתב ע"י נומי;1064607:הייתי מעדיפה את הסיגריה בשליש התחתון"מבחינת קומפוזיציה
אבל הצילום מגניב!!!!
היתה לי התלבטות בין הרוח שבראשונה, לבין הריח שבתמונה השניה,נכתב ע"י bekki;1065505:השני, ראשון בעיני!
[מי מעשן עוד בימינו?!]
נכתב ע"י קקטוס;1065508:היתה לי התלבטות בין הרוח שבראשונה, לבין הריח שבתמונה השניה,
העדפתי לשים קודם את הרוח..
רעיון לא רע, תשלחי למנהלים בקשה לשנות את הכותרתנכתב ע"י אפרתה;1065563:אני חושבת שחסרה כאן כותרת. הייתי רושמת:
סוף הדרך
תודהנכתב ע"י אחינועם;1066995:נסיון יפה.
בראשונה היתי עושה קרופ מלמעלה ומימין, כדי למקם את הנושא בנקודת הזהב.
תאורה אחורית היתה מבליטה עוד את העשן.
תאורה אחורית מאירה את הנושא מאחורה, לא את הרקע.נכתב ע"י קקטוס;1067009:תודה
בתמונה הראשונה צילמתי בחשיפה ארוכה, מה שאת רואה זה לא עשן, אלא התנועה של האש כתוצאה מהנשיפה, תאורה אחורית לא הייתה מאירה את הרקע יותר מדי? (להזכירך, צילמתי בקומפקטית..)
תסתכל טוב, יש שם גם עשן.נכתב ע"י קקטוס;1067009:תודה
בתמונה הראשונה צילמתי בחשיפה ארוכה, מה שאת רואה זה לא עשן, אלא התנועה של האש כתוצאה מהנשיפה, תאורה אחורית לא הייתה מאירה את הרקע יותר מדי? (להזכירך, צילמתי בקומפקטית..)
טכנית, איך עושים את זה בלי שהתמונה תוצף באור מסנוור?נכתב ע"י sarigold5;1067013:תאורה אחורית מאירה את הנושא מאחורה, לא את הרקע.
צודקת.נכתב ע"י אחינועם;1067017:תסתכל טוב, יש שם גם עשן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים