אז זהו שלא הכי בא לי שזה 'סתם' יסמל את ההיסטוריה העלומה.בהחלט
יכול לסמל את ההיסטוריה העלומה
צועק אמונות!!!!!!
והעיבוד מושלם!!!!!
לדעתי השניה לוקחת. יש בה יותר ניחוח מיושן!!
תודה!! איזה כיף לקרוא!מטורף!!!!!!!!!!!!!!
וברור שהשניה!!!!!!!!!! (לטעמי בכל אופן)
הנר המת החי.....
הניחוח.....
הצבעים......
מלא מלא רגש
תודה מהממת אחת!מלכי זה מספר כל כך!!
גם אני חשבתי שהכי יפה הראשונה אבל עם נזילות החלב שבשניה,
אחרי כמה הצצות חוזרות החלטתי שחסר לי הנזילות האלו רק כי צירפת גם את התמונה השניה
יענו שאם לא היית מעלה את השניה אלא רק את הראשונה רק הייתי אומרת וואו!!
בלי להגיד שזה חסר...![]()
אהבתי....
לדעתי השניה לןקחת.
השלישית אהבתי את המשחק עם אור וצל.
תמשיכי להפתיע![]()
מלכי את אומנית!!
הראשונה כי הנר מפוקס
הרי הכותרת בעצמה נר נשמה
כנראה שזה העיקר פה לא?
תודה מהממות!!וואו מיוחד!!!
אומנית!
מרגש!
חחח חמודה שאת!כולם כתבו,
אבל ראיתי שזה מרגש אותך, אז אומר גם:
אומנית!
וואאואווו את רוצה שאני יבכה עכשיו?
דמעות בעיניים.
משגע!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים