נשארה לי כמות גדולה של מחית ת"א -

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות איתה? (לא בורקס וכו')
:)

• הוסף לסימניות
תוסיפי ביצים, מיונז וא. מרק פטריות (אפשר גם פטריות משימורים) - ישר לתבנית ולאפות.
מעדן של פשטידה!!!!

• הוסף לסימניות
אצבעונים... מ..מ.. מעדן.
מרשם אצל אמא אני צריכה לבקש...

הרעיון שעושים מזה עיסה עם קמח וביצה (ותיבול) מרתיחים מים ומלח ולאחר שהמים רותחים זורקים אליהם אצבעות מהעיסה.
בישול דומה לבישול פסטה כ-10-20 דקות מסננים,
לפני ההגשה מטגנים הייטב הרבה בצל קצוץ דק עד שהוא שחום (לא מספיק זהוב) מוסיפים לזה את האצבעונים עד שהם מעורבבים הייטב ומגישים.

ניתן להקפיא את האצבעונים אחרי הבישול, להפשיר ולפני ההגשה להכין את זה בבצל המטוגן.

• הוסף לסימניות
כפול...

• הוסף לסימניות
משולשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;660221:
אצבעונים... מ..מ.. מעדן.
מרשם אצל אמא אני צריכה לבקש...

הרעיון שעושים מזה עיסה עם קמח וביצה (ותיבול) מרתיחים מים ומלח ולאחר שהמים רותחים זורקים אליהם אצבעות מהעיסה.
בישול דומה לבישול פסטה כ-10-20 דקות מסננים,
לפני ההגשה מטגנים הייטב הרבה בצל קצוץ דק עד שהוא שחום (לא מספיק זהוב) מוסיפים לזה את האצבעונים עד שהם מעורבבים הייטב ומגישים.

ניתן להקפיא את האצבעונים אחרי הבישול, להפשיר ולפני ההגשה להכין את זה בבצל המטוגן.
נשמע משהו משהו.
אני מחכה למתכון...

• הוסף לסימניות
מוסיפים ביצים לפי הכמות,
מכניסים לשקית זילוף ומזלפים שושנים בתבנית בעזרת צנטר (-לא חובה)
אופים על חום בינוני עד שמשחים מעט
מעדן!!!

• הוסף לסימניות
להוסיף ביצה ולטגן כמו חביתה,
המלצה לכל פעם שנשאר פירה מהצהרים,
לעשות בערב חביתה עם פירה
הילדים מאד אוהבים.

להכין בלינטש ולמלאות במחית

קציצות טונה עם תפו"א (נראה לי שהיה פה מתכון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה