כללי נשארו לי עוד 9...

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=192050&highlight=בחירת+פונטים
לקחתי לתשומת ליבי את ההצעות המחכימות. נשאר לי לבחור עוד 9 משקלים.
מה הייתם ממליצים ביותר מתוך הרשימה?
סנדלר
אקספרסיבי
לוינסקי
דואר
פרמיירה
גושפנקה
בלומפליד
המקור
גבריאל
גלביאן
אזמל

תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אני מאד אוהבת את אקספרסיבי

• הוסף לסימניות
זה תלוי בשאר הרשימה.

• הוסף לסימניות
עוד?

• הוסף לסימניות
לוינסקי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1478617:
זה תלוי בשאר הרשימה.

שאר הרשימה נמצאת בקישור המצורף למעלה.

למעונינים פתחתי חשבון אצל פונטביט ושמתי בקולקציה האישית את הפונטים הנ"ל.
שם משתמש: שרה שרה
סיסמא :321321

כך יהיה יותר קל לראות על איזה פונטים אני מתלבטת.

תודה לכל מי שיוכל להקדיש את זמנו... (החבילה מסתיימת היום...)
תודה, אבל מזה תודה!

• הוסף לסימניות
מתוך הרשימה אני ממליצה על:
אקספרסיבי
דואר
גושפנקה
בלומפילד
לא עברתי על הרשימה המלאה, חשוב שיהיו גם פונטים של כתבי יד בכמה סגנונות
נחוץ מאד לעבודה שוטפת..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat6;1479929:
מתוך הרשימה אני ממליצה על:
אקספרסיבי
דואר
גושפנקה
בלומפילד
לא עברתי על הרשימה המלאה, חשוב שיהיו גם פונטים של כתבי יד בכמה סגנונות
נחוץ מאד לעבודה שוטפת..
בהצלחה

כמובן. בחרתי כבר פונטים רבים בסגנונות שונים אך את הרשימה הזו הציעו לי כמה שאני סומכת על הידע והנסיו שלהם, אך אני לא יודעת מה לבחור מבינהם.
הבנתוס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה