בעיה שלה!היום התקשרה אחיינית נחמדה
השיחה נשמעה כך:
-אנחנו פה עם הילדים לא רחוק מכם ,טיילנו והסתובבנו קצת אפשר להכנס?
-גמגומים והתנצלות שאולי בפעם אחרת ושהסבתא המבוגרת אצלינו ואולי לא כ''כ כדאי (בהיותינו יודעים שהם מאלה שצוחקים על כל ענין הקורונה ומבקרים אצל כל מי שמוכן להכניסם)
נפגעה נוראות..
![]()
לא פגשתי את ההורים מפורים.אני בת יחידה בארץ, ולא פגשנו את ההורים מפורים.
אבל, אני גם שותפה להרגשה הזו. לא לזה שאנחנו נצטרף, אלא, שכל החוגגים מסביב עוד ידביקו את היקרים בעם.
אני מרגישה שלייק עצוב לא מספיק, אני שולחת לך חיבוק.לא פגשתי את ההורים מפורים.
נסעתי עד אליהם [2.5 שעות]בחופש הגדול ופגשנו מהחלון.
לא נכנסתי לבית!
לא עמדתי לידם.
עברנו קורונה, למרות השמירה הרבה.
אנחנו לא מקפידים כמו פעם.
כן נזהרת מ א ד על מבוגרים או אנשים שבסיכון.
לא מר"ה.התכוונת מפורים?
נפגעה נוראות..
![]()
לנכון לציין את מה שמבחינתי היה ה משפט של ר' גרשון...
"אם מזמינים, לסרב, להסביר שאי אפשר, ואם מקפיד, שיקפיד..."
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים