תגיד לה' שידאג לך.ומה נגיד אנחנו, שאשתי בחל"ת מאז שבועות, ועכשיו פוטרה סופית?! ב"ה שאנחנו מסתדרים עם האבטלה וה'כולל'.
קשה אמנם שאין מסגרות לילדים
אבל בגדול בסדר
זה ודאי מיקל שאנחנו בסביבה שדי נשמרת
אבל בכל מקרה מה אכפת לי שאחרים מתאבדים? אני שומר על עצמי
לא נעים לי לומר אבל זה פוטנציאל למדגרת קורונהרק אצלינו יש זוגות שעוד מלפני יוכ"פ מתארחים אצלינו (או כבר בני בית..)
ולפני פרוץ הסגר הזה?
(שלש...)
לא עד כדי כךרק אצלינו יש זוגות שעוד מלפני יוכ"פ מתארחים אצלינו (או כבר בני בית..)
ולפני פרוץ הסגר הזה?
(שלש...)
לא. לא כדאי. ממש לא כדאי.חשבנו אולי לשמחת תורה כן להתארח אצל ההורים שלי.
כמובן עם כל הזהירות הנדרשת. מסכות ומרחק.
לא כדאי?
זה החלק הכי קשה.וזה קשה, כי אחיות שלי שגרות בעיר שלהם, מגיעות המון.
מזדהה עם כל מילה, אנחנו גם בבית מתגעגעים נורא, וכעת אפילו לא יורדים לגינה.ואווווווווווווווווו
את שואלת שאלה רגישה
אני על סף פיצוץץץץץץץץץ
אנחנו שומרים חזק! מתחילת הקורונה.....
בדביקות ובאדיקות
ולא ברור לי למה , אבל כשאני שומעת שכולם היו ויהיו אצל חמותי (וכל שאר הארוחים שרואים ושומעים כאן )
זה עושה לי רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
כאילו אנחנו הפריירים היחידים שנשארו על הגלובוס
לא שזה גורם לי לחשוב אפילו לצאת
רק עושה לי רע על הנשמה
תודה לכל השומרים כאן
שהגיבו
לפחות אני רואה
שאנחנו לא לבד
זה החלק הקשה בסגר הזה.ששומעים מההורים שאחד הנשואים היה.יואו.זה קשה מטורףףףמזדהה עם כל מילה, אנחנו גם בבית מתגעגעים נורא, וכעת אפילו לא יורדים לגינה.
כי אנחנו מזהים חייבי בידוד מסתובבים חופשי
וכל הזמן אומרים לנו, מה אתם לא רואים שכולם מתארחים, נו, זה לא באמת סגר...
וזה הכי מקומם בכל הסיפור הזה, כי אנשים כבר סובלים, אז לפחות שיהיה תועלתי.
תודה לך @bat 7 על האשכול המעודד.
ויותר קשה שהם עצמם מזמינים אותך ולא ממש מבינים מה נסגר איתך שאת לא רוצה לבואזה החלק הקשה בסגר הזה.ששומעים מההורים שאחד הנשואים היה.יואו.זה קשה מטורףףף
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים