נשאר לי מהמילוי של הגביניות. איזשהוא רעיון מה אפשר לעשות איתו?
ר רוצה יותר משתמש מקצוען 20/5/20 הוסף לסימניות #1 נשאר לי מהמילוי של הגביניות. איזשהוא רעיון מה אפשר לעשות איתו?
ה הפצחן משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית איור מקצועי עריכה תורנית 20/5/20 הוסף לסימניות #2 קאפקייקס גבינה? או כוסיות?
ר רוחי בלבוחי צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום כתיבה ספרותית • 20/5/20 הוסף לסימניות #3 בבצק עלים בורקס מתוק עם אבקת סוכר למעלה.
כ כובע סמט משתמש רשום 20/5/20 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י רוחי בלבוחי: בבצק עלים בורקס מתוק עם אבקת סוכר למעלה. לחצ/י כדי להרחיב... בצק עלים של בורקס רגיל?
נכתב ע"י רוחי בלבוחי: בבצק עלים בורקס מתוק עם אבקת סוכר למעלה. לחצ/י כדי להרחיב... בצק עלים של בורקס רגיל?
ר רוחי בלבוחי צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום כתיבה ספרותית • 20/5/20 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י כובע סמט: בצק עלים של בורקס רגיל? לחצ/י כדי להרחיב... כן. לוקחים בצק עלים מחלקים אותו למלבנים ממלאים בגבינה סוגרים לבורקס. חותחים עם חותכן לסימון הבורקס. מורחים ביצה אופים מוציאים מקררים טיפונת.... אבקת סוכר - - - ובתאבון!!! אני תמיד עם השאריות של המילוי של השמרים גבינה ממלאה בצק עלים. זה מעולה!!
נכתב ע"י כובע סמט: בצק עלים של בורקס רגיל? לחצ/י כדי להרחיב... כן. לוקחים בצק עלים מחלקים אותו למלבנים ממלאים בגבינה סוגרים לבורקס. חותחים עם חותכן לסימון הבורקס. מורחים ביצה אופים מוציאים מקררים טיפונת.... אבקת סוכר - - - ובתאבון!!! אני תמיד עם השאריות של המילוי של השמרים גבינה ממלאה בצק עלים. זה מעולה!!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת