נשבר לי הפלאפון

• הוסף לסימניות
נשבר לי המכשיר של סלקום, (דגם של נוקיה די מהאחרונים) ואני מעונינת במכשיר
טוב שיחזיק מעמד. גם אם נפל כמה פעמים על הרצפה.
על מה אתם ממליצים?
כמו כן האם תוכלו לפרט על תוכניות שוות בחברות אחרות
האם כדאי לקנות בסלקום או בחנויות שמוכרות ציוד בלי קשר לתכנית
אשמח להמלצות והסברים
תודה

• הוסף לסימניות
תקני פלאפון ב170-200 שקל בחנויות למכשירים בדוידקה, ואז תבקשי או מהמוכר או מסלקום/ אורנג' להכניס לך את הסים הקודם.
יהיה לך הכי זול.

• הוסף לסימניות
למה לא תפעילי ביטוח על המכשיר?

• הוסף לסימניות
להפעיל את הביטוח - עולה 490 ש"ח חד פעמי.

מלבד העלות החודשית הקבועה...

[זה המחיר שאני מכירה באורנג עסקי...]

• הוסף לסימניות
ממש לא.
למה עסקי? סתם יותר יקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;923652:
ממש לא.
למה עסקי? סתם יותר יקר.

למה עסקי?
כי אני עובדת בעסק...
יש לנו הרבה טלפונים ניידים, ממוצע של פעם בשבוע אחד נשבר/נאבד/נתקע וכו'

• הוסף לסימניות
כמה שהדגם יותר ישן הוא יותר יציב וישרוד נפילות.. כל החדשים נורא מפונקים

• הוסף לסימניות
סמסונג A777 החזיק מעל שנתיים עד שהבת שלי איבדה אותו ברחוב לאנחות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari tuk;923296:
נשבר לי המכשיר של סלקום,

נכתב ע"י sh12;923626:
[זה המחיר שאני מכירה באורנג עסקי...]

מדובר במכשיר של סלקום אז הפעלת ביטוח שם עולה גרושים וזה שווה.

• הוסף לסימניות
בסלקום אפשר אפילו לבטח את המכשיר רק כשהוא נשבר, ולשלם 40 ש"ח למשך שלושה (לא בטוחה ממש) חודשים ואז לבטל את הביטוח.
עבור התיקון משלמים 50 ש"ח
ואז יצאת עם מכשיר במאתיים שקל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה