כללי נשיא | פונט ספר חדש

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• Nasi.pdf
    KB 518.4 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
א' וט' ממש פרנק. השאר ניכרת ההשראה, אבל קצת יותר רחב. ס' ע' ופ' מיוחדות. אני לא מבין בזה הרבה, אבל כדי ליצור לו נופך אחר כדי ליצור לו מקום משלו...
אבל אני לא מבין בזה הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;342185:
אבל כדי ליצור לו נופך אחר כדי ליצור לו מקום משלו...

לא בדיוק הבנתי את הכוונה.

• הוסף לסימניות
ליצור לו יותר אופי משלו. פחות "פרנקי" ויותר יחודיות... אולי אפילו משקל רחב יותר (פרנק צר כבר יש), כמו שהש' יותר ארוכה.

• הוסף לסימניות
פונט יפה שיש לו פוטנציאל נהדר!

מה שתפס לי את העין במבט ראשון: הא' בעלת עודף מרץ. כדאי למתן אותה על ידי הכנסת קצה הרגל לתוך תחום האות.

הל' - בולטת לי מידי. אולי כדאי לחדד לה את הרגל יותר - שלא תגמר בשיפוע כל כך נמוך?

אהבתי מאד את הש'.

ולמרות שכל אות בפני עצמה מזכירה פרנקריהל, המכלול לא כל כך דומה לו.

• הוסף לסימניות
הנה הפונט עם כמה תיקונים

....

קבצים מצורפים

• Nasi.pdf
    KB 512.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הל', היא התעדנה ויפתה מאד. הא' עדיין רצה קדימה - הייתי אומרת במעין פזיזות. אולי אם הרגל השמאלית שלה תעלה - היא תתמתן עוד?

• הוסף לסימניות
הנה עוד עידכון

...

קבצים מצורפים

• Nasi.pdf
    KB 515.4 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
עם משקל בולד אמיתי (ולא מעושה) הוא יכול להפוך ללהיט. אי"ה.

• הוסף לסימניות
האות נשיא עם עוד כמה שיפצורים

אולי נקרא לה פרנקרילה????

קבצים מצורפים

• Nasi.pdf
    KB 513.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לדעתי כדאי מאוד לשמור על יחס רוחב-גובה 3:4, כמו פרנקריהל המקורי. זה הרבה יותר נוח לעין.

• הוסף לסימניות
בגדול - כתב יפה מאד
לי הפריעו 2 דברים - הגג של הנו"ן סופית מעט רחב מדי והשי"ן רחבה מדי.
(כמובן שעוד לא התחלת בכלל לעבוד על הריווח וכו', נכון?)

• הוסף לסימניות
אולי כדאי גם לתקן את הכ"ף סופית, שהרגל שלה יותר תבלוט למטה.

• הוסף לסימניות
במחילה מסיכת משרד - הא' עכשיו מידי צרה ועדינה.
הל' מתחילה ועד עתה - הגג יורד מהשורה ורץ מידי קדימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;342235:
אולי נקרא לה פרנקרילה????

לא. אני לא רואה כ"כ קשר לפנקריהל. הפונט הזה יש לו פוטנציאל לעצמו. מאד קל לקריאה ויש לה טעם מודרני, אבל בלי טעם לפגם. סה"כ, פונט מאד יפה!

• הוסף לסימניות
הרגל האמצעית של הש'-הייתי מצפה שתתעגל כמו כל האותיות- למשל כמו הרגל או היד העליונה של האות א'

• הוסף לסימניות
פרנקרהליה תפוס ע"י עודד עזר. (למרות שיש כפילויות בין מסטרפונט לפונטביט בשמות. זה קצת מעצבן).

בגרסא האחרונה יש לו קיום של ממש בפנ"ע, וקשה להתבלבל בינו בין פרנק למי שקצת מכיר.
צ' ות' עדיין פרנקיות מדי. אבל סה"כ יש לזה כבר אופי וזה אות בפנ"ע. אהבתי.

בפנ"ע- בפני עצמו, בהתאם להקשר. סתם כי אני אוהב ר"ת.

• הוסף לסימניות
במבט ראשון נראה יפה מאד
מפריע לי קצת באות ה' למעלה בימינה עגול יותר מדי, אולי צ"ל כמו הר'

• הוסף לסימניות
מקסים אות מעודנת מאד והשם נשיא מתאים לה יותר מפרנקילה
יפה יפה
תמשיך לעשות חיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה