נכתב ע"י דמיון;1028442:זיסי'ס ברח' אהליאב
וגם שמעתי שיש שם 25% הנחה
נכתב ע"י ברבצ;1028419:חברות יקרות, אני פונה אליכן כמעט מיואשת.. מישהי יודעת היכן אפשר למצוא חצאיות איכותיות, קלאסיות בירושלים (יום חול ושבת) כדי שאוכל לרענן את הגרדרובה הבלואה? (במחירים שפויים)
נכתב ע"י CSDesign;1028482:...
פעם הבאה לפני שקונים ומתפתים-
כדאי לעשות חושבים.
תודה שהערת את תשומת ליבי לגבי לשון הרע.נכתב ע"י sh12;1028490:נראה לי שזה ממש לשון הרע ורכילות.
לא חסר הפרשי מחירים בחנויות מכל הסוגים.
כל אחד בוחר היכן הוא רוכש, וכמה הוא משלם על טיב / סחורה / שרות / מיקום החנות
וכדו.
וגם כאן מאד יתכן שתמצאי את ההבדל!
נכתב ע"י ברבצ;1028497:cs באיזו חנות ראית את החצאית הזה?
נכתב ע"י CSDesign;1028503:תודה שהערת את תשומת ליבי לגבי לשון הרע.
במקרה הספציפי הזה תוספת התשלום היא רק על השם. ואני בהחלט אשמה.
התכוונתי רק להסב את תשומת לבכן, לא לקנות סתם ביוקר בשעה שיש מצב גדול מאוד להשיג את אותו המוצר במחיר נמוך יותר, אבל שכל אחד יעשה מה שנח לו.
נכתב ע"י CSDesign;1028482:השבוע אני עוברת באחד ממרכזי הקניות ומוצאת את אותה חצאית עם אותה הדוגמא מאותה חברה ובאותה האיכות ב--- 110 ש"ח באיזו חנות צדדית.
עכשיו אני רואה ששאלתן.נכתב ע"י rosmarin;1028808:מהי החנות הצדדית?
זה לא לשון הרע![]()
נכתב ע"י CSDesign;1029045:עכשיו אני רואה ששאלתן.
אז מדובר באחת החנויות ברחוב שטראוס שאפילו, מרב שהתעצבנתי על השם לא הסתכלתי. אם דחוף לכם מאוד תעברו חנות חנות בין הבזארים, (אין שם הרבה) ולפעמים זה שווה.
אגב, אם מעניין אותך רחוק יותר ואת לא שמנה או גבוהה מידי, יש בזארה חצאיות ישרות מהממות גם ב-200 ש"ח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: I snoopy, קנגה, שולמית עיצוב בשפיץ ועוד 5 משתמשים8 //