דרוש מידע נשים יקרות, מתי יש לכן זמן לצאת לקניות?

• הוסף לסימניות
אני אישה שיש לה ב"ה ילדים קטנים, אין בנות גדולות, בבוקר אני עובדת במשרה מלאה, והבעל חוזר מאוחר בערב, אני בטוחה שכמוני יש עוד הרבה ב"ה. מתי אתן יוצאות לקניות? אני מתכוונת של בגדים לעצמי. הילדים נרדמים לא לפני 8, רוב החנויות סוגרות ב- 9. מה אתן עושות? אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
איפה את גרה שסוגרים לך ב9 ?
ובאמת שאלה קשה.

• הוסף לסימניות
איפה את גרה שסוגרים לך ב9 ?
ובאמת שאלה קשה.
בבני ברק
רוב החנויות סוגרות ב-9
אני צריכה להרדים אותם, לקחת בייבי סיטר ולרוץ בשביל להספיק חנות שתיים
ככה כל פעם
מעניין מה כולן עושות
או שלכולן יש בנות גדולות

• הוסף לסימניות
בגדים לעצמי?
אפילו לסופר נורמלי אני בקושי מצליחה להגיע.
קונה בעיקר ליד הבית במכולות יקרות.

זה שלב בהחלט מאתגר בחיים.
אז איך כולן סביבי מתחדשות כל הזמן בדברים חדשים?
לא מובן לי

• הוסף לסימניות
או שמשיגים סידור לילדים אחרי צהריים, או על חשבון שעות עבודה, או ביום שישי
בכל מקרה זה לא להסתובב בחנויות בנינוחות אלא בלחץ של זמן
או אונליין.

• הוסף לסימניות
הולכים עם הילדים.
הולכים בחזור מהעבודה- אם יש אופציה.
הולכים למכירות מזדמנות- הן פותחות בד"כ בערב.
עם הילדים זה לא מעשי כשאני צריכה לקנות לעצמי, ולהיכנס למדידות וכו'. זה ממש מתיש לצאת איתם שיהו בריאים
העבודה שלי לא באזור חנויות
מכירות אני פחות אוהבת כי מרגישה חוסר נעימות לא לקנות, כי זה בבית פרטי וכו'. וגם כל מכירה בחור אחר, זה לרוץ מפה לשם. מתיש.

• הוסף לסימניות
בהחלט מאתגר לקחת יום חופש פעם ב.. לעצמך ולעשות סידורים בבוקר
או כשהבעל כן בבית אחהצ ( בין הזמנים וכד ) לצאת בשעות האלו למרות שיותר קשר להשאיר כך את הילדים אבל זה לא כל יום ... או להרדים את הילדים מוקדם קצת יותר סביב 6 כזה ולצאת מיד אחרי שמרדימים אותם ...
בהצלחה
ולעודד .. זה תקופה שעוברת .. העיקר בבריאות ושמחה 😊

• הוסף לסימניות
אני אישה שיש לה ב"ה ילדים קטנים, אין בנות גדולות, בבוקר אני עובדת במשרה מלאה, והבעל חוזר מאוחר בערב, אני בטוחה שכמוני יש עוד הרבה ב"ה. מתי אתן יוצאות לקניות? אני מתכוונת של בגדים לעצמי. הילדים נרדמים לא לפני 8, רוב החנויות סוגרות ב- 9. מה אתן עושות? אשמח לשמוע
אני יוצאת ב8 מהבית, מתפללת הרבה להספיק כמה שיותר, מספיקה כמה שמספיקה עד שהחנויות נסגרות
קונה באמת את המינימום ומסדרת לעצמי סיבוב חנויות קשוח ומהיר.
ככה פעמיים - שלוש ומסיימת,
מה שהצלחתי - יש, מה שלא -אין.

משתמשת גם הרבה בהזמנות אונליין, גם לבגדים, גם במחיר שיצטרכו החלפה,
אין לי הרבה ברירה.

• הוסף לסימניות
בדיוק הקראתי לבעלי מה שכתבת והוא שאל אם זה לא אני שכתבתי..
בעיה מוכרת ביותר
אני לפעמים יוצאת בבוקר על חשבון כמה שעות עבודה, ומשלימה אותן אח"כ בערב
אני גם עושה את זה לפעמים, אבל פחות אוהבים אצלנו לתת לצאת באמצע העבודה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה