התייעצות נשים נשואות? צריכים את העצה שלכם!!

ד. מסעדה
א. איקאה
י. צעצועים לילדים

ואווו ממש סליחה על התגובה שלי
אבל רק לי קצת כאבה הכותרת?
"נשים נשואות"
ואישה שלא נשואה? רווקות בגיל מתקדם?
אמורות להבין שהשאלון לא בשבילן?
העולם מלא באנשים.... ופרוג מלאה ג"כ
חושבת שיותר יפה לכתוב כותרות יותר מתחשבות... למרות שבטוחה שזה בלי כל כוונה רעה
סליחה על ההערה!!
וכותרת של "מתגוררים בירושלים? צריכים את העצה שלכם" לא כואבת למי שאין לו כסף לקנות אפילו דירה בעפולה?
אם זו הכותרת (וגם לפי סגנון המתנות), כנראה השאלון אכן מיועד כדי להבין מה מדבר דווקא לנשואות,
עם כל הכאב על רווקות מאוחרת...

וכותרת של "מתגוררים בירושלים? צריכים את העצה שלכם" לא כואבת למי שאין לו כסף לקנות אפילו דירה בעפולה?
אם זו הכותרת (וגם לפי סגנון המתנות), כנראה השאלון אכן מיועד כדי להבין מה מדבר דווקא לנשואות,
אם נושא האשכול מתאים רק לנשים נשואות (לא עברתי עליו כדי להביע דעה אם הוא מתאים גם לאלמנות, גרושות או נשים רווקות)
באמת אין טעם להעלב...

אבל ההשוואה ממש לא במקומה

ואווו ממש סליחה על התגובה שלי
אבל רק לי קצת כאבה הכותרת?
"נשים נשואות"
ואישה שלא נשואה? רווקות בגיל מתקדם?
אמורות להבין שהשאלון לא בשבילן?
העולם מלא באנשים.... ופרוג מלאה ג"כ
חושבת שיותר יפה לכתוב כותרות יותר מתחשבות... למרות שבטוחה שזה בלי כל כוונה רעה
סליחה על ההערה!!

דבר ראשון כפי שציינת לא היה שום מטרה לפגוע, הדעה של רווקה לא חשובה פחות מנשואה.
אני מצטערת מאד מאד על כל תחושה רעה שנגרמה בגללי, כאמור זה לא היה הכוונה, ואני בהחלט שמחה שהערת לי.
בנוגע לסיבה שכתבתי נשים נשואות, אני יסביר, אני פותחת עסק בתחום מידע ותוכן על לידות ועל נותני שירות לפני ואחרי לידה, וממילא הפרנסה שלי שתבוא משמים תגיע דרך נשים נשואות, כדי לכוון את עצמי אני מתכוונת לצאת עם סקר, שהמטרה שלי שיענו רק נשים נשואות בגלל שהם כאמור קהל הקליינטים, ולכן חשוב לי לדעת מה יגרום להם לענות על הסקר.
בע"ה תמצאי את זיווגך במהרה ובקלות, ותזכי גם במהרה לזרע של קיימא, ונשמח שתיהי לקוחה שלנו (אני לא מפרט כדי לא לגנוב מפרוג פירסום בלי לשלם, שבוע הבא אני ירכוש מנוי שאפשר לעלות את הסקר בחתימה ואני יעלה בע"ה)

ח - זיכוי לתכשיטים - בתנאי שאפשר לקנות בזיכוי תכשיט נורמלי בלי להוסיף סכום אסטרונומי
ג - זיכוי לבגדי ילדים - במספר חנויות, לא רק חרדיות
ד - זיכויו למסעדה

אין מה להשוות בין כאב של רווקים/גרושים לבין דירה!
עם כל הכבוד לעניין הכסף.

י. צעצועי ילדים
ג. בגדי ילדים
א. זיכוי באיקאה

בלתק
השאלה מה סכום הזיכוי.
כי זיכוי של 500 שח לאיקאה/בגדים/תכשיטים וכדו' לא עושה לי את זה.
לא שיש לי בעיה לענות על שאלון סתם ככה (אלא אם כן הוא ממש חופר)
בכל מקרה, הכיוון בערך:
ד
ב
א
ז
י

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה