- הוסף לסימניות
בבעלי חיים זה כן נבדק והחיסון הגן עליהם גם מלהידבק בלי תסמינים.ההגנה היא מפני מחלה עם תסמינים.
לגבי מחלה אסימפטומטית - שאין בה תסמינם - עוד אין מספיק מחקר. אבל בכל מקרה המתחסן לא חווה מחלה.
בבעלי חיים זה כן נבדק והחיסון הגן עליהם גם מלהידבק בלי תסמינים.ההגנה היא מפני מחלה עם תסמינים.
לגבי מחלה אסימפטומטית - שאין בה תסמינם - עוד אין מספיק מחקר. אבל בכל מקרה המתחסן לא חווה מחלה.
זו טעות, כפי שהסבירו כאן. המחקרים הגיעו למסקנות אחרות.אלא בזה שמונע תחלואה קשה
נכון אבל הויכוח שהיה פה זה האם כדאי להתחסן בחיסון שלא יודעים עליו עדיין כלום
או לחלות בקורונה ולא משנה כרגע אם מחלה קשה או קלה(ולא מחלה ספטומאטית או א סיפטומאטית, כי בשני המקרים לא ידוע השלכות של המחלה, כן גם בכאלה שעברו קורונה ללא תסמינים יכולות להיות תופעות לוואי לטווח רחוק)
את השיקול מה עדיף כל אחת תעשה לעצמה
יש לך מקור לזה? האם ידוע עד כה שאנשים שהיו חיוביים ללא כל תסמינים חוו יותר מאוחר בעיות?גם בכאלה שעברו קורונה ללא תסמינים יכולות להיות תופעות לוואי לטווח רחוק
שוב, כיון שלא נערך מחקר על בני אדם בנושא לא ניתן לקבוע בוודאות שהוא מגן מהדבקהתקראי את מה שכתבתי למעלה ואז תגיבי
בבקשהיש לך מקור לזה? האם ידוע עד כה שאנשים שהיו חיוביים ללא כל תסמינים חוו יותר מאוחר בעיות?
אני לא עורכת וידאו,ההסרטה שמדברים על זה
שר' חיים אומר לאשה שמפחדת שלא תתחסן
זה הסרטה חתוכה ומפוברקת
שוטה חתך את זה בצורה לא מקצועית
זה אני אומרת אחרי שראיתי את זה, ומחקתי
אני לא מבינה איך מותר לערוך כזה סרטון על חשבון ר' חיים קנייבסקי שיחי'
בהצלחה
עוד לא הבאת שום מקור אמיתי חוץ מתחושות בטן.בבקשה
לצד זאת, מחלימים מקורונה, בכל גיל, עלולים לסבול מסיבוכים ומנכויות ארוכי טווח, גם אם סבלו ממחלה קלה בלבד או ללא תסמינים כלל, ועל כן יש למנוע תחלואה רחבה בקרב כלל שכבות הגיל , לרבות בקרב צעירים ובריאים
לסיכום, וירוס הקורונה ומחלת ה-COVID-19 לה הוא גורם אינם צינון פשוט או שפעת קלה שלעתים נדירות מסתבכת ועלולה לסכן את חיינו. מדובר במחלה חדשה, שככל שאנו לומדים עליה יותר אנו מבינים את ההשלכות האפשריות ואת הסיבוכים הרבים העלולים לתקוף את החולים בה. השפעות אלו עלולות להיות מידיות או להימשך חודשים ארוכים, ועלולות לקרות הן לחולים קלים וחסרי סימנים והן לחולים המאושפזים הקשים ביותר.
לא אישית נגדך.יש לך מקור לזה? האם ידוע עד כה שאנשים שהיו חיוביים ללא כל תסמינים חוו יותר מאוחר בעיות?
קשה להתווכח עם עורכת סרטים שיכולה להגיד שבוודאות ההסרטה חתוכה....אני לא עורכת וידאו,
אבל את ההסרטה שפרסם @גלגל הצבעים ראיתי,
ואני לא מצליחה להבין מאיפה את לוקחת את מה שכתבת.
תודה על הציטוט.בבקשה
לצד זאת, מחלימים מקורונה, בכל גיל, עלולים לסבול מסיבוכים ומנכויות ארוכי טווח, גם אם סבלו ממחלה קלה בלבד או ללא תסמינים כלל, ועל כן יש למנוע תחלואה רחבה בקרב כלל שכבות הגיל , לרבות בקרב צעירים ובריאים
לסיכום, וירוס הקורונה ומחלת ה-COVID-19 לה הוא גורם אינם צינון פשוט או שפעת קלה שלעתים נדירות מסתבכת ועלולה לסכן את חיינו. מדובר במחלה חדשה, שככל שאנו לומדים עליה יותר אנו מבינים את ההשלכות האפשריות ואת הסיבוכים הרבים העלולים לתקוף את החולים בה. השפעות אלו עלולות להיות מידיות או להימשך חודשים ארוכים, ועלולות לקרות הן לחולים קלים וחסרי סימנים והן לחולים המאושפזים הקשים ביותר.
מהקורונה כן ראינו שהיא העירה דובים ישנים, אנשים שהיו חולים במחלות רדומות, הקורונה העירה אותן, והן מסוכנות.נכון אבל הויכוח שהיה פה זה האם כדאי להתחסן בחיסון שלא יודעים עליו עדיין כלום
או לחלות בקורונה (שזה לא משנה כרגע מחלה ספטומאטית או א סיפטומאטית, כי בשני המקרים לא ידוע השלכות של המחלה, כן גם בכאלה שעברו קורונה ללא תסמינים יכולות להיות תופעות לוואי לטווח רחוק)
את השיקול מה עדיף כל אחת תעשה לעצמה
קצת יותר אמין מניקית שמספרת על קרובה ששאלה מישהו ששאל ......
כן. ילדים ונער אחד לפחות שהגיע עד אקמו, היו חולים כמה חודשים קודם ללא תסמינים. אני יודעת בודאות על 2 שהגיעו לאקמו+ שיקום מטורף אח"כ שלא ברור עדיין עד כמה יחזרו לעצמםיש לך מקור לזה? האם ידוע עד כה שאנשים שהיו חיוביים ללא כל תסמינים חוו יותר מאוחר בעיות?
לגבי מבוגרים, נכון להם להתחסן פעמייםהאמת, גם אני טיפוס כזה שרועד מפחד להיות נסיין,
וחוקר ודורש ושואל ובודק
ולא מסתמך בחיים על מה שהרופא אומר...
ולמרות זאת,
כשעברתי ליד תחנת חיסונים לקורונה בעירנו,
וראיתי תורות ארוכים של קשישות מחכות בהתרגשות,
אנשים עם מסיכות כמעט על העיניים שעמדו שם לפחות חצי שעה (זה הזמן שאני ראיתי)
שמחתי בשבילם.
בשביל התקווה שלהם לחיים שפויים.
זה לא אומר כלום לגבי נשים צעירות, כל אחת שתעשה מה שהיא חושבת ומה שאומרים לה שנכון עבורה.
אבל מכאן ועד הבאת קונספירציות- הדרך ארוכה.
לגבי ילדים, הייתי בודקת לא אם זה קרה.כן. ילדים ונער אחד לפחות שהגיע עד אקמו, היו חולים כמה חודשים קודם ללא תסמינים. אני יודעת בודאות על 2 שהגיעו לאקמו+ שיקום מטורף אח"כ שלא ברור עדיין עד כמה יחזרו לעצמם
לא. (שאלנו ע"י שליח נאמן, שבעצמו חוסן ומחסן, כך שלא היה לו אינטרס לקבל תשובה שלילית) ואף אחד לא חייב להאמין.יש הסרטה של זה?
עוד פעם שפעת?לגבי ילדים, הייתי בודקת לא אם זה קרה.
אלא על כמה אחוזים מדובר.
כי אני מכירה שני ילדים שהיו באותו מצב (אקמו וכו') משפעת בשנה שעברה, אני מניחה שהם לא היו היחידים.
השאלה היא תמיד מה האחוז של המקרים האלו.
מי אמר שזה בגלל הקורונה ?כן. ילדים ונער אחד לפחות שהגיע עד אקמו, היו חולים כמה חודשים קודם ללא תסמינים. אני יודעת בודאות על 2 שהגיעו לאקמו+ שיקום מטורף אח"כ שלא ברור עדיין עד כמה יחזרו לעצמם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים