קינוחים ***נשיקות ממכרות וצבעוניות***

• הוסף לסימניות
משתפת מתכון של נשיקות הכי מוצלחות וצבעוניות ומהירות שיש,
לא האלה שנמצאות בתנור 6 שעות....:),
אז הנה הוא, משתפת טעימות ומוזמנות לשאול כל שאלה....:

-3 חלבונים
-3/4 כוס סוכר
-כפית תמצית וניל
מקציפים ומוסיפים את הסוכר והתמצית וניל
ואז פשוט מחלקים לפי צבעים שרוצים וכו' (מתקשקשים;))
אופים על 100 מעלות במשך כ-שעתייםלא כמו 6-תודו:p
אחר כך מכבים את התנור ומשאירים כשהתנור מכובה לזמן מה....

קבצים מצורפים

• IMG_8425.JPG
    4.3 MB · צפיות: 103
  • IMG_8430.JPG
    IMG_8430.JPG
    3.7 MB · צפיות: 120
  • IMG_8434.JPG
    IMG_8434.JPG
    3.9 MB · צפיות: 121
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אבל מה עושים עם החלמונים???
אני שונאת שנשאר לי
אולי יש לכם מתכון שמצריך חלמונים בלבד
אשמח מאד!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בצק שמרים תמיד את מכינה בלי חלבונים?
או שאפשר בלי?

• הוסף לסימניות
@אסתי מהודר מה הכוונה מתקשקשים עם הנשיקות ?שמים כל מיני צבעי מאכל ? איך נהיה צבעוני??

• הוסף לסימניות
ואוו הכנתי בסוף, יצא מושלםםםםםםם
והכי כיף שזה לא שש שעות בתנור
@אסתי מהודר מה הכוונה מתקשקשים עם הנשיקות ?שמים כל מיני צבעי מאכל ? איך נהיה צבעוני??
אני ישר אחרי שגמרתי להקציף את כל הכמות.
חילקתי למספר הצבעים שאני רוצה, ואז הוספתי צבע מאכל לאחר מכן הרבבתי כל צבע בנפרד ואז זילפתי

• הוסף לסימניות
@אסתי מהודר כמה נשיקות בערך יוצא?
גודל כמו שלך
והם יוצאות קשות כאלה?
יצא לי בערך 3 תבניות...
כדי שהם יצאו טובות אחרי שנגמר זמן האפייה-צריך להשאיר בתנור כשהתנור מכובה...
חילקתי לצלחות ולכל צלחת שפכתי צבע מאכל אחר וערבבתי
ואוו הכנתי בסוף, יצא מושלםםםםםםם
והכי כיף שזה לא שש שעות בתנור

אני ישר אחרי שגמרתי להקציף את כל הכמות.
חילקתי למספר הצבעים שאני רוצה, ואז הוספתי צבע מאכל לאחר מכן הרבבתי כל צבע בנפרד ואז זילפתי
איזה כיף לשמוע:)
כמה זמן נשיקות טובות בהקפאה ונשארות קרנצ'יות ?
את האמת שאני לא יודעת,
משום שהם כבר נגמרו ...:p

• הוסף לסימניות
נראה טוב!
רציתי להבין מה ההבדל מהמתכון הרגיל? למה זה לא מצריך 6 שעות?
החום גבוה יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

טורט גבוה, ורך רך....
אם אפשר לדמיין איך מרגיש לאכול ענן---אז אולי זה זה!

העוגה הזו כל כך רכה שהיא מרגישה כמו אוויר בקלות שלה....

ממליצה ממש.

היא התחילה מזה שהתבקשתי להכין עוגה לאירוע כלשהו. התראת הזמן היתה קצרה ממש ולא היה סיכוי שהעוגה תהיה אפויה, תתקרר ותתקשט במרבד של קצפת בזמן.
אז החלטתי להכין עוגה ולחלק ל-2 תבניות ענק ואחרי האפיה לחתוך לעגול ולערום שכבות זו על גבי זו.

יצאה- מושלם.
האמת שמישהו ם באירוע אמר שחבל לפרוס את העוגה כי עוגות יפות הן לרוב רק יפות ולא טעימות [טוב, אני חולקת על האמירה הזו...], אבל היה מי שהחליט לפרוס. תכ'לס, לא נשאר ממנה כלום.

היום החלטתי להכין אותה שוב כי היא היתה כל כך רכה, אבל בגרסא גבוהה וכמובן ללא הקרם והציפוי....

איך יצא?
חבל על המילים-
IMG_9728_682x1024.jpg

כמו שרואים- גבוהה ומרשימה, לא צונחת בכלל אחרי האפיה ורכה. אבל ממש רכה.

אני הכנתי אותה בתבנית A4
אפשר לחלק ל-3 אינגליש או 4 לעוגה נמוכה יותר.

8 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
2 כפות תמצית בטעם שקדים או רום [לא חובה]
סירופ שוקולד או מייפל לזילוף

אבקת סוכר לזריה על העוגה לאחר האפיה

מקציפים חלבונים לקצף קל ומתחילים להוסיף סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף נוקשה. חשוב להקציף היטב לקצף יציב ממש. מורידים את מהירות ההקצפה למינימום ומוסיפים את יתר הרכיבים [לא כול אבקת הסוכר, כמובן], ממשיכים לערבב עם וו ההקצפה עד לקבלת בלילה חלקה וסמיכה יחסית [לא ממש נוזלית]. מערבבים עוד קצת עם מרית כדי לוודא שלא נותרו גושי קמח או קצף שלא התערבב טוב.

שופכים לתבנית A4 או לתבניות אינגליש מרופדות בניר אפיה. מורחים בצורה אחידה בתבנית.
מזלפים סירופ שוקולד או מייפל ומשיישים.
אופים ב 180 מעלות כ-45 דקות לעוגה גדולה, 1/2 שעה לאינגליש.
משך האפיה עשוי להשתנות מתנור לתנור.
העוגה צריכה להיות רכה וקפיצית.
אם היא מרגישה דביקה- יתכן וזה בגלל הסירופ אז כדאי לבדוק אם זה העוגה עצמה או הסירופ. אם העוגה מוכנה- לא ממשיכים לאפות, זה בסדר שהסירופ דביק מעט.

כשיוצאת מהתנור מרימים אותה לגובה של כ 15 ס"מ מהשיש ומפילים את התבנית לשיש. פעולה זו שומרת עליה שלא תצנח.

מקררים מעט וזורים אבקת סוכר בנדיבות.

מברכים, ונהנים מביס רך ומתוק.
IMG_9727_1024x682.jpg

שבת שלום!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה