• הוסף לסימניות
זה הורמונאלי / גנטי
אין ככ מה לעשות......

• הוסף לסימניות
מנסיון מוכח!! שמפו הד אנד שולדרס בשימוש של תקופה ארוכה גורמת לנשירות, הבנים שלי ובעלי היו כולם עם פאות ארוכות מאוד לא הבנתי איך התדלדל להם השיער, עד שעלינו על זה שאנחנו משתמשים באופן קבע תקופה ארוכה עם הד אנד שולדרס. מעניין אם תשתפי אותנו אם הוא אכן משתמש עם הד אנד שולדרס,
הד אנד שולדרס מאוד יעיל לקשקשים אבל לא כדאי להשתמש איתו באופן יומיומי. (לשים פעם בשבוע וכו')

• הוסף לסימניות
רופא אמר לי שהרבה פעמים נשירה נובעת מחוסר ויטמין D
אצלי אכן היה חוסר, לקחתי ויטמין D וראו איזה פלא...

• הוסף לסימניות
שמפו עם שמן קיק מאוד עוזר
יש בכל סופרפארם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מישהו שהיה לנו התקרחות גברית שהצליח להיפטר מזה??
אודה מאד מאד למי שמצא איזו שיטה יעילה (באמת, ולא בשביל להוציא ממני עוד כמה פרוטות...) אם יעלה כאן.

ולגבי מינוקסי הלכתי פעם לבית מרקחת כדי לקנות את זה, שאלתי את הרוקח אם זה מומלץ והשיב שאומרים שכן..
הבטתי בקרחתו ושאלתי אותו (בעזות מצח) ומדוע אתה אינך משתמש בזה??... ואמר: ניסיתי ולא עזר...
ולקחתי את רגלי מבית המרקחת (והמקרחת)...

• הוסף לסימניות
היום קניתי לבן שלי, מינוקסי בהמלצה מחבר שעזר לו.
בנתים לקח כחודש אבץ ולא ראה שיפור.
מה שנראה שגרם לכך זה הכלור במקוה. ועכשיו אני רואה שגם קורונה גורמת.

• הוסף לסימניות
אני הלכתי לד"ק אליהו לביא והוא נתן לי פורמולה טבעית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה