דרוש מידע נשירת ריסים... :(

• הוסף לסימניות
שמתי לראשונה לפני כשנה מסקרה בלי לדעת האם זה בכלל טוב לריסים שלי, וכך בהמלצה חמה ניסיתי וחוויתי תוצאה מלחיצה... הרבה מהריסים נשרו לי כתוצאה ממסקרה כבדה ביותר שהכבידה על הריסים...
כיום הריסים שלי דלילים ואני רוצה לדעת האם יש דרך לגרום לריסים לצמוח שוב? או שהסיפור אבוד? :(

נא כתבו לי מניסיונכן!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בעקרון- ריסים אמורים לצמוח שוב, ממה שאני קראתי (ונסיתי לקרוא על זה הרבה...) כל האמונה שריס שנושר לא ישוב עוד לעולם- לא ממש נכונות, פשוט כמו כל השיער, כל עוד הנשירה היא מסיבה ספציפית- תלישה\ גזירה וכו ולא נשירה או הזדקנות הזיק- היא שבה וצומחת. השאלה אם באמת מדובר בהתחלשות זקיקי השערה, שאז זה באמת שונה...
בכל אופן אני התחלתי לשים שמן קיק על הריסים (מחזק גם את הגבות) וןבאמת התוצאות ממש נראות- הריסים הרבה יותר חזקים ומלאים, (לוקח תקופה של כמה שבועות עד שמשפיע...)
יש שמנים יעודיים, אבל האמת שגם הרגיל עוזר לכך, ועולה עשירית...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש חומרים לשים על הריסים שאמורים להצמיח מחדש ויותר ארוך.

מכירה משהו מארצות הברית שנחשב מומלץ.
יעזור לך השם? (אם כן אחפש )
לא נראה לי שניתן לקנות בארץ...

• הוסף לסימניות
תעשי הפסקה - ממסקרה

• הוסף לסימניות
באופן כללי - מסקרות עמידות במים גורמות יותר לנשירה, ככה שזה הדבר היחיד כנראה שבו נעדיף מלכתחילה משהו פחות עמיד....

• הוסף לסימניות
איך משיגים כזה דבר?
אם את מתכוונת לרגיל-בכל חנות קלאסית של מוצרי טבע\ בריאות\ קוסמטיקה ואיפור
יש שמן קיק יעודי לריסים, מגיע כמו מסקרה עם מברשת וכמות קטנה, עולה יותר ונמכר בחנויות איפור- לפחות בשאול תמרוקים, ממה שידוע לי.

• הוסף לסימניות
ריס צומח פעם בחמש שנים.
עדיף באמת ללכת על הלא עמיד :(
עד כמה שאני יודעת ריס גדל מהר יותר. פחות משנה בדרך כלל.
על כל מקרה, שמן קיק מצמיח ומעבה את הריסים בערך בתקופה של חודש.

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודעת ריס גדל מהר יותר. פחות משנה בדרך כלל.
על כל מקרה, שמן קיק מצמיח ומעבה את הריסים בערך בתקופה של חודש.
ציטוט מ"המכלול"

הריסים יצמחו מחדש אם יפלו או ייתלשו. צמיחה מחדש אורכת בין שבעה לשמונה שבועות. צבעם יכול להיות שונה מצבע שיער הראש, אך הם נוטים להיות כהים אצל אנשים עם שיער ראש כהה ובהירים יותר אצל אנשים עם שיער ראש בהיר. אך כאשר הריסים נושרים (מהתקרחות טבעית) מעל גיל 12 הם אינם צומחים בחזרה.

• הוסף לסימניות
ישנם תכשירים המיועדים לכך למשל בליידימיקאפ, בסטרוברי
אבל צריך להיפרד מסכום לא קטן עבורם

• הוסף לסימניות
הריסים נשרו לפני כשנה כמו שכתבתי משימוש במסקרה עמידה מידי... לצערי לא ידעתי כמה שזה לא טוב... מה כיום אני יכולה לעשות?

• הוסף לסימניות
יש לחברת MERY KEY משהו מאוד טוב
בל"נ אם אזכור אני יעלה יותר מאוחר תמונה
יכול להיות שאוכל להשיג לך אותו מארה"ב

• הוסף לסימניות
מקפיצה---
מחפשת דחוף המלצה למסקרה/כל דבר אחר שמצמיחה ומאריכה ריסים
עדיף מנסיון...

תודה!

• הוסף לסימניות
מסקרה אף פעם לא מצמיחה ריסים.
שמן קיק מצמיח ריסים ומעבה אותם.
מורחים את השמן על קו הריסים כל לילה לפני השינה.
אחרי תקופה רואים שינוי מאד משמעותי.
צריך סבלנות והתמדה.

• הוסף לסימניות
מסקרה של גולדן רוז היא פצצה!
יש להם גם מאריכה וגם מעבה.
אני שמה קודם מאריכה ומעל אני שמה את המעבה.
ואואוא . תוצאה מושלמת.
תנסי, זה שווה

• הוסף לסימניות
מסקרה של גולדן רוז היא פצצה!
יש להם גם מאריכה וגם מעבה.
אני שמה קודם מאריכה ומעל אני שמה את המעבה.
ואואוא . תוצאה מושלמת.
תנסי, זה שווה
מסקרה מאריכה ומעבה את הריסים בצבע ולזמן מוגבל. היא לא מצמיחה אותם. להפך - מסקרה עמידה הרבה פעמים גורמת לריסים לנשור. ממליצה מאוד על מסקרה לוריאל - היא מעולה, והריסים נשארים במקומם ולא נושרים.

• הוסף לסימניות
מסקרה מאריכה ומעבה את הריסים בצבע ולזמן מוגבל. היא לא מצמיחה אותם. להפך - מסקרה עמידה הרבה פעמים גורמת לריסים לנשור. ממליצה מאוד על מסקרה לוריאל - היא מעולה, והריסים נשארים במקומם ולא נושרים.
לא אמרתי שהיא מצמיחה אותם.
היא רק עושה להם מראה מושלם של ריסים מושלמות.
ואגב, המסקרות של גולדן רוז לא מידי עמידות ולא תולשות בכלל ריסים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה