מידע שימושי נשירת שיער-דחוף!!

• הוסף לסימניות
אבקש את עזרתכם! מי מכיר שמפו צמחי מרפא שמוכרת גב' אילנה מרחבי (מפרסמת בכח הפרסום מדי שבוע) שאמור לסייע לנשירת שער ולהצמיח שער מחדש. האם מישהו ניסה? מכיר? עזר או לא? ואולי יש לכם פתרון אחר לבעיה. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על מישהו שהרתיח כמות של הדסים ושם על השיער שזה עוד היה ח ם
וצמח מאוד יפה השיער בחזרה ..
אני שמה לבת שלי מי הדסים אבל לא טרי. קר מהמקרר וגם צומח לה צריך סבלנות אבל צמח מאוד יפה .
היה לה ממש קרחות בראש בכמה אזורים של הראש

• הוסף לסימניות
אבקש את עזרתכם! מי מכיר שמפו צמחי מרפא שמוכרת גב' אילנה מרחבי (מפרסמת בכח הפרסום מדי שבוע) שאמור לסייע לנשירת שער ולהצמיח שער מחדש. האם מישהו ניסה? מכיר? עזר או לא? ואולי יש לכם פתרון אחר לבעיה. תודה רבה!
חבללל על הכסף.
מניסיון

• הוסף לסימניות
אני גם קניתי את זה וזה ממש חבל הכסף,
זה דורש להישאר עם השמפו כ45 דקות 5 פעמים בשבוע!!!!!!!!!!!!!
והתוצאות לא משהו......
לא משהו בלשון המעטה.
זה שרלטנות לשמה. שקר שקר שקר
לצערי גם אני נעקצתי

• הוסף לסימניות
כמו כוס רוח למת...

• הוסף לסימניות
עוד מישהו? משהו?
אני סבלתי תקופה מנשירה ולקחתי אבץ
אומנם לוקח בערך חודש וחצי עד שמתחילים לראות תוצאות בשטח
אבל זה ממש עוזר..
שיש במודעה תמונה של לפני אחרי?
לא נראה שיש חיה כזו
מודעה לשמפו נגד נשירה בלי תמונה של לפני ואחרי
אז ממש לא בטוח שזה המודעה הנ"ל...

• הוסף לסימניות
להימנע משימוש בשמפו ובמרכך, לשים על הראש רק אל-סבון.
כל האחרים מלאים בחומרים כימיים, לרגישים זה גורם לנשירה נוראית.
סבון תינוקות הכי טוב- בד"כ הוא יותר נקי מחומרים כימיים.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי תוסף תזונה וכעבור שבועיים ראיתי שינוי מטורף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה