מידע שימושי נשירת שיער משמעותית? התקרחות? יש לי פתרון קל ויעיל----מניסיון

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

בשנים האחרונות סבלתי מנשירת שיער משמעותית והתקרחות רצינית
שגרמה לאי נעימות גדולה מבחינה אסתטית,
חיפשתי פתרונות וניסיתי כל כך הרבה דברים...ושום דבר לא עזר....
מלבד שמפו מסוים שפורסם בעיתון ועזר לי לצמיחה ב''ה אבל איטית.. כל כך..
עד שה' כיוון אותי בס''ד עצומה לפתרון טוב!!
מתוך הכרת טובה גדולה להקב''ה ורצון לעזור לאנשים נוספים שסובלים
החלטתי לפרסם את הפתרון שעזר לי מבחינה אסתטית ( מציינת שאין לי שום קשר לחברה המשווקת אלא באמת רוצה לעזור)
ישנה חברה שנקראת ''טופיק'' ויש להם כמה מוצרים שמתאימים למי שסובל מהתקרחות
1. סיבי שיער קטנטנים שטעונים בחשמל סטטי וברגע שמפזרים אותם על שיער הדליל הם 'נדבקים' וממלאים את הקרקפת ויוצרים מראה שיער מלא וטבעי לגמרי.
2. וזה מוצר שיותר התחברתי אליו- ספריי מעבה שיער, בקבוק ספריי שפשוט מתיזים על השיער והוא יוצר שכבה שמעבה את השיער הקיים ומסתירה לגמרי את הקרחות!!
עד שלא מנסים א''א להאמין כמה שזה פשוט נראה קסם. כאילו בבת אחת צמח לי כל השיער... מדהים.
הם ממוקמים ברעננה ואני הזמנתי את המוצרים באתר שלהם, הם עושים משלוח עד הבית/לנקודת איסוף.
יש להם גם אישור של משרד הבריאות לכל המוצרים.
מקווה שהמידע יועיל למישהו, אם אתם מכירים מישהו שזקוק לו - אנא העבירו הלאה.
שיהיה בריאות לכולם!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
@TAMAR1234 לא הבנתי זה גרם לך שהשיער יצמח או שזה רק מטשטש את ההתקרחות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא זה לא גורם לצמיחת שיער , זה רק מטשטש ומסתיר לגמרי את ההתקרחות, בעצם אין שיער אבל נראה כאילו הראש מלא בשיער בזכות הספריי.

• הוסף לסימניות
יש לך תמונה של הספריי?
וזה מעברה רק בקרקפת?
או יוצר מראה כזה גם בשיער למטה?
תודה!

• הוסף לסימניות
האם זה מתאים לבנים?
כי אם השיער מדי מלא זה מצחיק
ומה שיש לך זה אלופציה?

• הוסף לסימניות
ומה שיש לך זה אלופציה?
אלופציה זה מחלת עור שעושה חורים בשיער הגוף
הטיפול שפותחת האשקול הביא זה צבע
פשוט לצבוע את החורים או את מקום ההתקרחות בצבע בגוון קרוב לשיער.

יש להם גוונים של גברים ושל נשים, סוג של מניפת טמבור..

• הוסף לסימניות
אלופציה זה מחלת עור שעושה חורים בשיער הגוף
הטיפול שפותחת האשקול הביא זה צבע
פשוט לצבוע את החורים או את מקום ההתקרחות בצבע בגוון קרוב לשיער.

יש להם גוונים של גברים ושל נשים, סוג של מניפת טמבור..
ולכמה זמן מחזיק הצבע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לך תמונה של הספריי?
וזה מעברה רק בקרקפת?
או יוצר מראה כזה גם בשיער למטה?
תודה!
את יכולה להכנס לאתר לראות תמונה של הכול, אין לי אפשרות לצלם עכשיו. זה מעבה איפה שאת מרססת...בקרקפת זה הכי בולט כי רואים את ההבדל בין קרקפת ריקה בוהקת לבין אחרי הריסוס

• הוסף לסימניות
האם זה מתאים לבנים?
כי אם השיער מדי מלא זה מצחיק
ומה שיש לך זה אלופציה?
נראה לי מתאים, למה לא? זה לא ממלא לך את השיער, רק כביכול 'צובע' ויוצר מראה של שיער מלא קלאסי. לי אין אלופציה אלא התקרחות ונשירה פתאומית שנבעה כנראה מלחץ ממושך..כאילו נוצרה לי קרחת בוהקת במרכז הקרקפת כשמסביב יש שיער .

• הוסף לסימניות
וואו!
אולי זה יעזור גם לי...
היו לך קרחות ממש או רק שיער דליל?
כאילו אם יש לי אזורים שלמים בלי שיער זה יראה עם שיער או שסתם יראה קרחת צבועה?
תודה!

• הוסף לסימניות
כן היתה לי קרחת גדולה ממש. כל החלק העליון כמעט ללא שיער. וזה ממש לא נראה קרקפת צבועה, יש כנראה איזה טכניקה יחודית שזה נראה ממש כאילו צמח כל השיער בבת אחת. קסם....

• הוסף לסימניות
כן היתה לי קרחת גדולה ממש. כל החלק העליון כמעט ללא שיער. וזה ממש לא נראה קרקפת צבועה, יש כנראה איזה טכניקה יחודית שזה נראה ממש כאילו צמח כל השיער בבת אחת. קסם....
לשיער דליל זה גם יעזור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה