התייעצות נשירת שיער - פתרונות בדחיפות!

• הוסף לסימניות
לאחרונה התחילה אצלי נשירת שיער די רצינית ואני רוצה לעצור אותה מוקדם ככל האפשר - הנשירה התחילה במצח מקדימה, אבל כעת השיער התחיל להידלדל גם בשאר הראש, יצוין שאני גבר צעיר בן עשרים וחמש ומעניין אותי לדעת אם אכן בגיל הזה מצוי שמתחילה נשירת שיער ואם כן מה הפתרונות לכך. אשמח מאד שתעזרו לי
בבקשה פתרונות מניסיון בלבד!!

• הוסף לסימניות
האם יתכן שחוסר שינה זאת הסיבה? (אכן אני הרבה פעמים לא ישן מספיק..)
אם מישהו מכיר / או שהיה לו נשירה בגלל חוסר שינה אשמח אם ייעץ לי מה לעשות בשביל לעצור את הנשירה

• הוסף לסימניות
תנסה את השמפו הזה,
מחיר רגיל בכל החנויות.
3600523651870.jpg

• הוסף לסימניות
אצלנו יש לגברים נטיה להתקרחות -
כבר בגיל 26 כל האזור מעל המצח "נקי"
גם אבא שלהם התחיל כך.
בכל אופן שמתי לב שמי שלא יצא הרבה פחות מתקרח
טיולים בשמש, יציאה מהישיבה בשעות הצהריים ופעילות בחוץ להבנתי דלדלו מאד את השער - לתשומת לבך.

יש ויטמינים יעודיים - אפשר לנסות אולי יש חסרים...
לא מכירה שגרם שינויי גדול לטובה.

• הוסף לסימניות
לאחרונה התחילה אצלי נשירת שיער די רצינית ואני רוצה לעצור אותה מוקדם ככל האפשר - הנשירה התחילה במצח מקדימה, אבל כעת השיער התחיל להידלדל גם בשאר הראש, יצוין שאני גבר צעיר בן עשרים וחמש ומעניין אותי לדעת אם אכן בגיל הזה מצוי שמתחילה נשירת שיער ואם כן מה הפתרונות לכך. אשמח מאד שתעזרו לי
בבקשה פתרונות מניסיון בלבד!!
ראית כבר פיתרון
וא"כ שתף
תודה

• הוסף לסימניות
מכירה אברך חשוב שעשה השתלה בטורקיה
המשך ה"טיפול" ((ממש לא סימפטי!) בארץ
התוצאה טובה
אם מישהו רוצה להתיעץ אתן פרטים ב"נ

• הוסף לסימניות
שמפו של פוראוור אצלנו עצר את הנשירה ממש.. !!!!!!!!
(אין לי שום קשר לחברה הנ"ל..:))
גם אצלי שמפו פורוואר עם תוסף תזונה "עשב דגנים" ומשחת אלוורה במקום שנשר כבר עצר את הנשירה ורואים צמיחה חדשה
אני משתמש גם ברולר מחטים באזור החצי שנה שהרבה אנשי מקצוע המליצו לי אליו

• הוסף לסימניות
גם אצלי שמפו פורוואר עם תוסף תזונה "עשב דגנים" ומשחת אלוורה במקום שנשר כבר עצר את הנשירה ורואים צמיחה חדשה
באמת? אתה רואה תוצאות?
אני גם מחפש איזה פתרון - לא השתלה.
כרגע אני באמצע טיפול prp,
אבל מעניין אותי לדעת האם יש אפשרויות נוספות.

• הוסף לסימניות
האם יתכן שחוסר שינה זאת הסיבה? (אכן אני הרבה פעמים לא ישן מספיק..)
אם מישהו מכיר / או שהיה לו נשירה בגלל חוסר שינה אשמח אם ייעץ לי מה לעשות בשביל לעצור את הנשירה

אני יושן "מספיק" והתחיל לי נשירה רצינית בגיל 15 וזה היה בגלל שהלכתי למקווה שיש בו הרבה כלור ולא התרחצתי לפני ולפעמים אפילו אחרי, ואז התחלתי להתרחץ לפני ואחרי וזה השתפר משמעותית אך לא נגמר לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
עצירה בנשירה קרה בתוך שבוע
והצמיחה החדשה אני תולה את זה יותר ברולר שזה מזרים את הדם ומחזק את סיבי הקולגן
כמה זה עולה הטיפולprp והאם אתה רואה תוצאות
תודה

• הוסף לסימניות
קודם כל כדאי לך לאבחן את הגורם כמו שהציעו פה. נשירה יכולה להתרחש כתוצאה משינויים הורמונליים, מחסור בוויטמינים ומינרלים מסוימים (כמו ברזל, אבץ, ביוטין) וסיבות רבות אחרות. אחרי שמאבחנים אפשר לבחור טיפול/פתרון מתאים

• הוסף לסימניות
קודם כל כדאי לך לאבחן את הגורם כמו שהציעו פה. נשירה יכולה להתרחש כתוצאה משינויים הורמונליים, מחסור בוויטמינים ומינרלים מסוימים (כמו ברזל, אבץ, ביוטין) וסיבות רבות אחרות. אחרי שמאבחנים אפשר לבחור טיפול/פתרון מתאים
איפה אפשר לאבחן?
יש כאלו שאין להם התקרחות ממשית, רק שהפיאות שלהם נראו יותר דלילים, ומתקצרים וכו'
זה מאד נפוץ אצל החרדים בגין הכלור במקוה, יש למישהו פתרון לזה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה זה הרולר מחטים ?

• הוסף לסימניות
באמת? אתה רואה תוצאות?
אני גם מחפש איזה פתרון - לא השתלה.
כרגע אני באמצע טיפול prp,
אבל מעניין אותי לדעת האם יש אפשרויות נוספות.
היי,

אני גם מתעניין בטיפולי הPRP
תוכל לתת לי פרטים היכן אתה עושה, האם יש תוצאות, לכמה זמן זה אמור להחזיק והאם ידוע לך על הסיכונים?
האם רופא עור הפנה אותך לטיפול הזה? כיצד הגעת למסקנה שזה מה שיעזור?

אודה לכל מידע.

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה