אילת פלדמן
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
בצורה מאסיבית,
תמיד היה נשירה אבל עכשיו זה התגבר
יש אפילו קרחות (אשה)
מה אפשר לעשות?
יש אפילו קרחות (אשה)
מה אפשר לעשות?
זה התחיל אחרי,אם זה אחרי לידה זה נורמלי,
עשיתי, הכל תקין ב"הכדאי לעשות בדיקות דם לבדוק אם לא חסר ויטמנים או ברזל
ואם לא לפנות לרופא עור
הלכתי לד"ר אליהו לביא והוא עזר לי. חוץ מזה יש לי מתכון של הסטייפלר שאני יכולה לשלוח לך, תכתבי לי בפרטי את המייל שלך ואשלח לך אותו.בצורה מאסיבית,
יש אפילו קרחות (אשה)
מה אפשר לעשות?
בדר"כ בהריו לוקחים כל מיני ויטמינים וגם אבץ ואח"כ מפסיקיםאבץ אמור להועיל. (חושבת שרופא אמר לי)
אשמח לקבל את המתכון אם אפשרהלכתי לד"ר אליהו לביא והוא עזר לי. חוץ מזה יש לי מתכון של הסטייפלר שאני יכולה לשלוח לך, תכתבי לי בפרטי את המייל שלך ואשלח לך אותו.
זה יותר מינרלים מויטמיניםאם זה אחרי לידה זה נורמלי,
אם לא,
כדאי לעשות בדיקות דם לבדוק אם לא חסר ויטמנים או ברזל
ואם לא לפנות לרופא עור
www.dr-barr.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אלחוס ו-יאיר גדסי2 //