קורונה נשלח אותך לבדיקה, בתנאי שאתה לא חרדי אדוק!

• הוסף לסימניות
הפנו אותי במד''א לבדיקת קורונה במתחמי ''היבדק וסע'' אחר תלונות על חום, שיעול וכאבי גרון.
שלחו לי קישור שרק דרכו אפשר להירשם לבדיקה.
מכיון שאין לי דפדפן (רק אתרים כשרים של הדרן) הקישור לא נפתח.
אמרו לי שכשרואים שמופנה לא בא, מתקשרים אליו.
המוקדנית הבטיחה היום או מחר.
נראה...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אפשר לדלג על התהליך?

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח לי וארשם בשמך. המייל באתר שבלינק שבחתימה. פתוח בנטפרי.
תודה על ההצעה, אבל בכל זאת שמירה על הפרטיות חשובה לי גם אם זה לא ציבורי.

אבל נניח שאני אסתדר, מה עם ה''חרדים האדוקים'' שאין להם גישה לרשת כלל ועיקר?!

• הוסף לסימניות
תודה על ההצעה, אבל בכל זאת שמירה על הפרטיות חשובה לי גם אם זה לא ציבורי.

אבל נניח שאני אסתדר, מה עם ה''חרדים האדוקים'' שאין להם גישה לרשת כלל ועיקר?!
לא נבדקו מספיק חרדים אדוקים לאחרונה?
שב בבית וחכה לטלפון, הם יבואו לבדוק אותך כעבור כמה ימים. (מנסיון)
בנתיים אתה ממילא בבידוד. אם אתה זקוק לטיפול רפואי תתקשר למדא ויבואו לפנות אותך.

• הוסף לסימניות
לא נבדקו מספיק חרדים אדוקים לאחרונה?
שב בבית וחכה לטלפון, הם יבואו לבדוק אותך כעבור כמה ימים. (מנסיון)
בנתיים אתה ממילא בבידוד. אם אתה זקוק לטיפול רפואי תתקשר למדא ויבואו לפנות אותך.
אין שום סיבה שאהיה בבידוד מלבד קצת סימפטומים.

• הוסף לסימניות
אה, זה עידכון מאתמול, שכל מי שמתלונן על סימפטומים מתאימים נשלח לבדיקה.

• הוסף לסימניות
והבהרה מובנת מאליה...
חרדי אדוק זאת פרשנות שלי, התייחסו אלי מעולה!

פשוט אולי קיים קו שבמוקד מד''א לא מכירים אותו, אבל טובי המוחות בפרוג יודעים יותר בד''כ...

• הוסף לסימניות
חם מחייב להשאר בבית. זה אחת מההנחיות הראשונות. מעבר לכך כל עמ"י בסוג של בידוד. כך שבהחלט יש פחות דחיפות לאמת את המחלה.

אבל תכלס, אם מענין אותך לדעת, לוקח כשלושה ימים עד שבאים לבדוק ועוד 2-4 ימים לתוצאה (יש כמה שהופתעו לטובה) כך שיקח זמן עד שיהיה לך תוצאה ביד. בנתיים יש לשבת בבית ולתכנן כך שמישהו אחר יצא עבור דברים חיוניים.

• הוסף לסימניות
חם מחייב להשאר בבית. זה אחת מההנחיות הראשונות. מעבר לכך כל עמ"י בסוג של בידוד. כך שבהחלט יש פחות דחיפות לאמת את המחלה.

אבל תכלס, אם מענין אותך לדעת, לוקח כשלושה ימים עד שבאים לבדוק ועוד 2-4 ימים לתוצאה (יש כמה שהופתעו לטובה) כך שיקח זמן עד שיהיה לך תוצאה ביד. בנתיים יש לשבת בבית ולתכנן כך שמישהו אחר יצא עבור דברים חיוניים.

מחייבים להישאר בבית יומיים אחרי שחולפים התסמינים, לא שבוע+

עמ''י לע''ע לא באמת בבידוד.

הבטיחו לי שבמתחמי היבדק וסע אפשר לבוא היום, רק צריך להירשם קודם (בקישור וכו')

אם אחד במשפחה לא מרגיש טוב, זאת סיבה מספקת שאף אחד לא יצא.

• הוסף לסימניות
הבנתי ממנכ"ל מד"א בשידור
שהמוקדנים יכולים לתת מספר בדיקה
גם ללא פלאפון "חכם".

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה