נשמה טהורה

• הוסף לסימניות
איזה יופי
משדר רוך ומתיקות!
ביצוע מהמם

• הוסף לסימניות
מושלם! (אפילו הורידים בראש והקרחת.....)

• הוסף לסימניות
התסרוקת.. גדול! :D
מעודכן הבחור.. :)

מבט מאוד מעניין. מרוכז משהו.
הפה והשפתיים, לא כ"כ התחברתי.
אבל בסה"כ, ביצוע מוצלח!

• הוסף לסימניות
איפה למדת, מוכשרת?

• הוסף לסימניות
זה משגע ! ואהבתי דווקא את הפה הוא כ''כ רך ואמתי! ואני שואלת אותך בלי בושה [למדתי פוטושופ בפרוג וכשלמדו מנגה ילדתי אחרי פסח אשלים בע''ה ]אבל את יכולה בכמה מילים להסביר לי מה אני רואה פה? האם זה צילום מעובד?

• הוסף לסימניות
שלך? מזל טוב!
מתוק
לא דומה לצד שלכם, נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה כהן;1569676:
זה משגע ! ואהבתי דווקא את הפה הוא כ''כ רך ואמתי! ואני שואלת אותך בלי בושה [למדתי פוטושופ בפרוג וכשלמדו מנגה ילדתי אחרי פסח אשלים בע''ה ]אבל את יכולה בכמה מילים להסביר לי מה אני רואה פה? האם זה צילום מעובד?

זה ממש לא צילום מעובד. אבל בהחלט בהעתקה מתמונה. - התמונה מוקמה ליד על המסך.
ת'אמת, שמנגה לא למדתי מעולם. אבל אחרי שאני כבר יודעת פוטושופ, זה כבר לא סיפור גדול.

• הוסף לסימניות
ממ נראה ניו בורן ציורי :D
אהבתי!

• הוסף לסימניות
וואו!!!!!!!
איזה דיוק! איזו צביעה עדינה, ממש מתאים לטוהר שבציור...

• הוסף לסימניות
פשוט מתוק ורך... יש קצת פזילה בעיניים אם אני לא טועה, אבל אולי זה גם במקור.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את התינוק החמוד.
הוא שלך?
מקסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1569768:
מדהים!
מה זה היום,
ציירת את זה ביום אחד?
אם כן אז יש לך סיבה להשוויץ...

ציור של שעתיים מרוכזות.
במקום להכנס למיטה אחרי העבודה או לעשות משהו מועיל אחר, נשאבתי אחר הקטנצ'יק הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1569821:
פשוט מתוק ורך... יש קצת פזילה בעיניים אם אני לא טועה, אבל אולי זה גם במקור.

נכון, שמתי לב לפזילה רק אחרי שגמרתי. אבל אמאשלו כבר ראתה, ולא שמה לב. אז החלטתי להשאיר את העין הפוזלת על מכונה.
רק רציתי לראות מתי תשימו לב לזה אתם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה מרמורש;1569845:
ציור של שעתיים מרוכזות.
במקום להכנס למיטה אחרי העבודה או לעשות משהו מועיל אחר, נשאבתי אחר הקטנצ'יק הזה.
המצב מוכר לי משום מה...:)

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים!
כל כך חי!

לפי הפה, נראה שחסר רק טיפת רוק שהולכת לנזול לו:D.....

• הוסף לסימניות
ביצוע מקסים שמעביר את תחושת הרכות העדינות והבראשיתיות אל המסך!
מותק של ילד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה