דרוש מידע נשמע לי חשוד, אשמח לעזרה. (אורגן PA700)

• הוסף לסימניות
כותבת כאן, אני לא בפורום מוזיקה, מצטערת...
חיפשתי אורגן יד 2 והגעתי לאתר הומלסס שם פירסמו על אורגן חדש (PA700) ב2660 ש"ח.
יצרתי קשר עם המפרסמים, מסתבר שהם מחו"ל ולא מהמקום שממנו פרסמו (לוד).
יש להם אפשרות לקבל תשלום רק בWestern Union שזה כבר חשוד.. (אין ביטוח על הכסף)
הם טוענים שהם חברה סיטונאית ולכן המחיר כזה זול.
שם החברה: Premier Mart Retail
הביטחון שוודאי המוצר יגיע אלי הוא רק העובדה שהם לא רוצים להכפיש את שמם ולכן הם יביאו את המוצר בהקדם.
לי זה ישר עורר סימני שאלה אך מצד שני אם זה באמת אמין אז אולי כדאי לקנות מהם.
מה אומרים?
יש כאן חלק מהתכתבות איתם, הם אומרים שיש החזר כספי בו בשעה שבאתר שהם רוצים שאשלם דרכו א"א לקבל החזר כספי.
1657039928762.png

אשמח לעזרה בנושא, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא כדאי לקחת סיכון, במיוחד שכלי כזה לא עולה 2660..

• הוסף לסימניות
אני כבר נפלתי לפך איתו כמוכר לי אורגן קורג pa1000 ב1000 דולר ואני כתמים שילמתי לו כבר בהתחלה 500 דולר ואחרי זה אמר שצריך כבר כן לשלם את כל האלף והוצאתי עוד 500 דולר והמציא לי אתר שיקרי על המשלוח ואז זה כאילו נתקע וביקש עוד 380 דולר ואני כתמים שילמתי לו והכל בהעברות של ווסטרן יוניון ואין לי מושג איך אני מגיע אליו ומי שרצה כאן להיכנס לאתר המדומה של החברת משלוח https://www.skylineds.com/main/ ומספר המשלוח הוא 1652099383 ומי שיוכל לעזור לי איך אני יכול לתפוס אותו מי זה אודה לו מאוד אני מחכה לתגובות וכן היום החברה שהוא טען שזה הוא כתבה לי שאין להם כלל כזה עובד עם השם הזה
תודה, הצלתם אותי מעושק של 800 דולר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה