דרוש מידע נשפך לי דבק 3 שניות על בגד של חתונה לעוד שבועיים, יש דרך להוריד את זה?

• הוסף לסימניות
K300 מוריד מסטיקים יופי.
בטח גם דבק.

• הוסף לסימניות
תנסי ספריי לתסרוקות - אבל קודם במקום נסתר, לראות שהוא לא מזיק..
(הוא ממיס דברים, אני עושה אתו המון פעולות מלבד התסרוקות..)

ואגב, גם K300 ממיס דבק!!!(ומסטיקים!!)

• הוסף לסימניות
יש בטמבור שפופרת קטנה שנקראת re3 שניות, ז"א ממיס דבק 3 שניות.
נשפך לי על כרטיס זיכרון למצלמה! חזר לעבוד יופי.

• הוסף לסימניות
גם לי נשפך דבק 3 שניות על חצאית, הבאתי אותה למכבסה מקצועית(ניקו יבש) והם הורידו את זה
אולי תפני לחנות ניקוי יבש/מכבסה ותשאלי אותם אם יכולים להוריד
המכבסה ששלחתי אליה היא בכנפי נשרים/ירושלים

• הוסף לסימניות
אציטון או טינר
אך כדאי קודם לראות במקום לא חשוב בבגד האם מוריד צבע - בהצלחה

• הוסף לסימניות
תבדקו עם אציטון, עוזר מאוד להרבה מקרים

• הוסף לסימניות
אם תרצו לעשות ניסיונות, קחו בגד שנועד להיזרק לזבל, שפכו עליו דבק, ואז עשו עליו את כל הניסיונות שבעולם; כך תדעו מה הכי מומלץ לכם לעשות. כדי לא לפגום בטעות בבגד החדש/לאירוע.

• הוסף לסימניות
לי נשפך על המכנסים של בעלי לק והבאתי את זה לניקוי יבש בדוידקא ויש להם חומר מיוחד שהוריד את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה