נשפך לי קפה על מחשב נייד. מה עושים???

• הוסף לסימניות
אוף כל המקשים דביקים

איך מנקים?

תודה רבה.....

• הוסף לסימניות
תצפי לקורוזיה :(
לפעמים המחשב מתפקד אפי' עוד חצי שנה אחרי ההרטבות, אבל התפקוד שלו הולך ויורד (לצערי, מנסיון עם מחשב די חדש)

• הוסף לסימניות
לא מניסיון, אבל אפשר לשפוך אלכוהול על המקלדת כדי לשטוף. זה מתאדה מהר ולכן לא מזיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1469840:
לא מניסיון, אבל אפשר לשפוך אלכוהול על המקלדת כדי לשטוף. זה מתאדה מהר ולכן לא מזיק.

זה טוב רק אם פותחים את זה, ועושים נקיון יסודי, אחרת זה עלול לעשות בעיות
ואפילו להזיק המחשב,
אם נשפך הרבה הכי טוב לא להשתמש בזה יותר

• הוסף לסימניות
אולי לא הסברתי את עצמי טוב

זה מחשב נייד כך שאי אפשר להחליף מקלדת

וזה קרה בבוקר ועדיין המקשים דביקים(מבתוכו)

בעיקר המקש רווח

אמרו לי שיש ספרי לחץ אוויר - משהו כזה.....

מישהו יודע מה זה , האם זה מועיל לזה (כי במקור זה לאבק שהצטבר) ואיפה קונים?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
למנוע קורוזיה - להוציא את הבטריה, ולשים בתוך קופסא מלאה באורז למשך כמה ימים, זה יספוג את הלחות.

לגבי המקשים הדביקים - לא יעזור ספרי אויר, לדעתי.

• הוסף לסימניות
לי הקורוזיה לא הייתה בסוללה אלא בלוח אם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1469878:
עברו כבר כמה שעות

יופי, כבר פרווה מזמן
מחשב נייד?! הייתי ממליץ לפנות לטכנאי כמה שיותר מהר
אורז זה טוב לבישול, זה לא מכשיר פלא' שעולה מאה שקל
כמובן רק אם נשפך הרבה

• הוסף לסימניות
לי גם נשפך לא קרה כלום למחשב עצמו, אמנם היה דביק כמה ימים הוצאתי את המקשים הדביקים ביותר בזהירות , וניקיתי את הקלידים עם מגבונים והחזרתי לאחר כמה ימים כל הקלידים חזרו לקפיץ הרגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האמת;1469981:
לי גם נשפך לא קרה כלום למחשב עצמו, אמנם היה דביק כמה ימים הוצאתי את המקשים הדביקים ביותר בזהירות , וניקיתי את הקלידים עם מגבונים והחזרתי לאחר כמה ימים כל הקלידים חזרו לקפיץ הרגיל.

גם לי לא קרה שום דבר למחשב עצמו

הוא רק דבבבבבביק וזה מעצבן

איך אפשר להוציא את המקשים במחשב נייד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1470174:
גם לי לא קרה שום דבר למחשב עצמו

הוא רק דבבבבבביק וזה מעצבן

איך אפשר להוציא את המקשים במחשב נייד?

יש אפשרות להוציא כל המקלדת
עם סכין יפני בצד של המקלדת במקום שהוא מתחבר לכל המחשב לאט לאט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1470373:
יש אפשרות להוציא כל המקלדת
עם סכין יפני בצד של המקלדת במקום שהוא מתחבר לכל המחשב לאט לאט

אפשר הדרכה בבקשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה