נשפכו מים על מחשב נייד

• פותח הנושא tamar
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
וידום! הוא לא מגיב
מה זה אומר?
המחשב מת?
מה אפשר לעשות??

• הוסף לסימניות
על טלפון נייד שטבע במים -
שמעתי שחזר לחיים לאחר שינה טובה למשך יממה או שתיים בתוך שקית אורז.
[האורז בטבעו סופח נוזלים. (כך אומרים? =שואב)]
אולי גם כאן זה יכול לעזור???
* תבדקו היטב לגבי "בל תשחית"
* תחשבו טוב על הכמות שתצטרכו,
* במידה ותחליטו כך מהסיבות הנ"ל, תוכלו לקנות אורז לא כשר בשוק, במחיר מוזל יותר?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;928487:
על טלפון נייד שטבע במים -
שמעתי שחזר לחיים לאחר שינה טובה למשך יממה או שתיים בתוך שקית אורז.
[האורז בטבעו סופח נוזלים. (כך אומרים? =שואב)]
אולי גם כאן זה יכול לעזור???
* תבדקו היטב לגבי "בל תשחית"
* תחשבו טוב על הכמות שתצטרכו,
* במידה ותחליטו כך מהסיבות הנ"ל, תוכלו לקנות אורז לא כשר בשוק, במחיר מוזל יותר?!
חשבתי על זה
אבל פתחתי את המכסה מאחורה
ואני פוחדת שגרגירי האורז יחדרו לכל הפתחים החשופים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;928512:
חשבתי על זה
אבל פתחתי את המכסה מאחורה
ואני פוחדת שגרגירי האורז יחדרו לכל הפתחים החשופים

אולי אפשר להפריד בין המחשב לגרגירים ע"י מגבת דקה או נייר מגבת?
האם זה יעבוד?

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם שנשפכה כוס מים על המקלדת והמים יצאו מכל החורים של הנייד.

פירקתי מיד את מעטפת הפלסטיק של המחשב וכל חלק שניתן לפרק ולהחזיר בקלות יחסית, והעמדתי מול מאורר חזק למשך כל הלילה.

בבוקר הרכבתי בחזרה והמחשב עובד חלק עד היום.

• הוסף לסימניות
כנראה מים מינרליים ללא אבנית.
הבעיה בכל המוצרים החשמליים זה הקורוזיה שמצטברת.

• הוסף לסימניות
כשזה קרה לי בפלאפון אורז מאוד עזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה