נתב סלולרי לא רוצה להתחבר לדור 4

• הוסף לסימניות
שלום!

רכשתי את המודם הזה. הכנסתי לו סים של חברת פלאפון (RL עם סינון של נטפרי, לא חושב שמשנה לענין) יש לי קליטה מלאה של דור 4 (LTE), אבל כתוב לי בהגדרות של המודם ההתחברות נכשלה. הגדרתי אותו להתחבר לדור שלוש בלבד, והנה הוא פועל יופי.
התדרים שלו כפי שנראה בדף הקניה וכן בהגדרות מתאימים לארץ, גם הדור ארבע שלו וגם הדור שלוש.

האם מישהו נתקל בכזה דבר? האם יש לכך פתרון?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
פניתם לRL?
אולי הם יוכלו לעזור.

• הוסף לסימניות
מה הדגם של הנטסטיק?

• הוסף לסימניות
רכשתי את המודם הזה. הכנסתי לו סים של חברת פלאפון (RL עם סינון של נטפרי, לא חושב שמשנה לענין) יש לי קליטה מלאה של דור 4 (LTE), אבל כתוב לי בהגדרות של המודם ההתחברות נכשלה. הגדרתי אותו להתחבר לדור שלוש בלבד, והנה הוא פועל יופי
כן בהחלט יש מצב כזה...

• הוסף לסימניות
זה מה שרשום שם באופן אוטומטי.

• הוסף לסימניות
אני חוזר שוב שמעתי מאיש מקצוע שזה תופעה מוכרת אין צורך להיבהל
וגם לא כדאי לשנות הגדרות בשביל זה ולסבך על לא סיבה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה