נתב סלולרי מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לקנות נתב סלולרי שמתחבר לחשמל ויאפשר גלישה לקבוצת מחשבים בקיצור ראוטר סלולרי אבל אני צריכה עם סינון מישהו מכיר חברה שיש לה כאלו דברים וטווח מחירים אשמח לכל מידע בעניין

• הוסף לסימניות
מומלץ להבדיל בין הדברים
אינטרנט סוללרי יש בסלקום אתרוג ונט צח (עדיף דרך חברת הסינון)
ונתב סוללרי ניתן לקנות בנפרד

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי בזאפ נתב סלולרי מצאתי רק משהו שכתוב עליו עד 5 מכשירים מצד שני דיברתיעם מישהו שמשכיר כזה נתב והוא אמר לי ששלו יכול לסחוב עד 20 מכשירים מישהו מכיר מקרוב את הדבר הזה ויכול להמליץ לי אודה לו מאד

• הוסף לסימניות
אצלנו במשרד יש נתב עם 4 יציאות, לאחד מהם חיברתי 'רכזת' וכל חיברתי מחשבים נוספים

• הוסף לסימניות
אולי לא הובנתי אבל התכוונתי לנתב שנותן רשת אלחוטית ואפשר לחבר כמה מחשבים שרוצים
אבל בעצם מה שאתה אומר יכול גם להיות רעיון עם אחבר את הנתב הזה לראוטר יהיה אינטרנט בכל המחשבים המחוברים לראוטר לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;998982:
אולי לא הובנתי אבל התכוונתי לנתב שנותן רשת אלחוטית ואפשר לחבר כמה מחשבים שרוצים
אבל בעצם מה שאתה אומר יכול גם להיות רעיון עם אחבר את הנתב הזה לראוטר יהיה אינטרנט בכל המחשבים המחוברים לראוטר לא?
בתנאי שיש חוט לכל מחשב עד הנתב

• הוסף לסימניות
למה ?
הראוטר נותן רשת אלחוטית ואם אני מחבר כבל רשת מהראוטר לנתב לא יהיה אינטרנט לכל מי שמחובר אלחוטית לראוטר???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;998555:
מומלץ להבדיל בין הדברים
אינטרנט סוללרי יש בסלקום אתרוג ונט צח (עדיף דרך חברת הסינון)
ונתב סוללרי ניתן לקנות בנפרד

לנטצח כבר אין. בררתי היום.
מה האופציות הנוספות?? מישו יודע וממליץ??
(טווח מחירים? איכות גלישה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;999607:
מה כוונתך הראוטר הזה תומך באינטרנט סלולרי? ( זאת אומרת אורנג יוכלו להכניס בזה אינטרנט )

יש לו כניסה לכרטיס SIM סקירה שלו אפשר לראות כאן

• הוסף לסימניות
הבנתי תודה השאלה רק אם זה יסחוב 7 מחשבים וכן הסים הזה שצריך לרכוש הוא סתם סים לא כשר או משהו מיוחד ? איפה אפשר לברר את זה?
אבל משהו כזה אני מבין שאף אחד לא מכיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה