נתיבות החדשה - כרמל

• הוסף לסימניות
יודעת למי אפשר לפנות על מכירת דירהבפרויקט של כרמל?
למה את אומרת שלא נשארו דירות? סתם מעניין לדעת מאיפה המידע..
אני גרה פה ובתוך חודשיים התאכלס כמעט הכל
צריך לדבר עם המשרד של כרמל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה נקרא כ"כ זול?
להזכירכם מדובר בפריפריה, והמחירים קופצים פה כל הזמן (עכשיו המחירים 1.300 מיליון)
מעניין מאוד אם זה מעודכן, כי לא נשארו כמעט דירות (בטח לא 3 חד')
ואגב, זה לא נכון מה שכתוב שם שזה שווה למשקיעים, מחיר השכירות לא מכסה את המשכנתא, וגם אם כן, יש מקומות עם תשואה יותר יפה (למשל דירות מחולקות בבאר שבע)
4 חד' חדשה מהניילונים ב1.2M זה מאד זול.
כמדומני שאין כמעט מקום בארץ שניתן למצוא דירה דומה במחיר נמוך יותר.

• הוסף לסימניות
זה נקרא כ"כ זול?
להזכירכם מדובר בפריפריה, והמחירים קופצים פה כל הזמן (עכשיו המחירים 1.300 מיליון)
מעניין מאוד אם זה מעודכן, כי לא נשארו כמעט דירות (בטח לא 3 חד')
ואגב, זה לא נכון מה שכתוב שם שזה שווה למשקיעים, מחיר השכירות לא מכסה את המשכנתא, וגם אם כן, יש מקומות עם תשואה יותר יפה (למשל דירות מחולקות בבאר שבע)
בטח שזה זול
עם באופקים, הר יונה, טבריה
מוכרים בהחל 1.4
אז בנתיבות שזה מיקום יותר טוב זה ממש מציאה

• הוסף לסימניות
בנתיבות בקהילה אין כרגע חדשה מהניילונים אלא רק בבנייה, אבל חדשה מה-10-15 שנים האחרונות 4 חדרים זה בסביבות 1.5.
המחיר הנ"ל נשמע לי לא הגיוני אפילו לכרמל שהוא יותר זול כי הוא פרויקט יחסית קטן בתוך שכונה חילונית/מעורבת. אבל שם לא שולטת ולא בדקתי לעומק.

• הוסף לסימניות
מבירורים שלכם בנתיבות.
יש שכונה חרדית חדשה ומומלצת לזוגות צעירים?
חשבנו על הפרויקט באופקים אך הבנתי שאין שם דירות לשכירות...
לזוגות צעירים - כרמל היא אחלה לגמרי.
לדעתי סיכוי גבוה שבהמשך יהיה כדאי לעבור לאזורי הקהילה, גם בשביל כל התשתיות - מוסדות וגם בשביל סביבה חרדית מושלמת.
אם הייתי עכשיו זוג צעיר הייתי רוכשת באחד הפרוייקטים (נחלת בראשית או בית הלוי) ושוכרת בינתיים בכרמל או בקהילה.
אבל אני לא זוג צעיר :) והחיים החזירו אותי למרכז :(

• הוסף לסימניות
מישהו קנה בסולם יעקב משכנות ישראל פרויקט בקהילה?
או מכיר מישהו שקנה משם?
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום לכולם,
אני מתלבטת לגבי רכישת דירה שנייה וישמח לשמוע דעות ועצות.

יש לי הון עצמי של כ־500 אלף ש"ח.
ממה שהבנתי, בשנתיים האחרונות המחירים לא ממש עלו — ואולי אפילו ירדו — ולכן אני מנסה להבין מהי הבחירה הנכונה עבורי.

בגלל מס רכישה על דירה שנייה, רכישת דירת יד שנייה פחות רלוונטית עבורי: המס "אוכל" חלק גדול מההון, ובפועל זה מקטין לי משמעותית את האפשרויות.

חשבתי ללכת על דירה "על הנייר" בתנאי תשלום של 20/80, במחיר טוב. הרעיון הוא שעד למועד התשלום העיקרי אוכל או למכור את הדירה הקיימת או למכור את הדירה החדשה.
אבל יש לי התלבטות — התחושה שלי היא שמחירי הדירות על הנייר היום גבוהים מאוד ביחס לדירות יד שנייה, אולי כי היזמים צופים עליות מחירים?

בנוסף, אני כמעט ולא מוצאת פרויקטים שמתאימים לחיפוש שלי.

ועוד שאלה: במידה ויש פרויקט שמציע תנאי 20/80, פטור מהצמדה למדד והסבת ערבויות — כמה באמת זה משמעותי ושווה מבחינת העלות הכוללת? האם זה משהו שיכול להיות שיקול מכריע בהחלטה? (מדובר בקנייה ישירות מהחברה, לא דרך מתווכים).

אשמח לשמוע מחשבות מניסיון של אחרים.
תודה רבה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה